Mercadona zoekt tijdelijke personeelsleden voor de zomermaanden in Spanje

Mercadona zoekt tijdelijke personeelsleden voor de zomermaanden in Spanje
Beeld: Mercadona.es

Mercadona zoekt tijdelijke personeelsleden voor de zomermaanden in Spanje

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – De grootste supermarktketen van Spanje is Mercadona en deze heeft nu al bekend gemaakt dat ze personeel zoekt voor de drukke zomermaanden. Dit jaar zoekt de keten opnieuw duizenden tijdelijke krachten om in de 1.632 supermarkten te werken. Het is niet precies bekend hoeveel tijdelijke personeelsleden Mercadona zoekt maar in 2021 waren dat bijna 9.000 werknemers.

Mercadona heeft in de zomer van 2021 aan 9.000 personen een tijdelijke baan gegeven gedurende de zomermaanden en ook dit jaar zoekt de 100% Spaanse supermarktketen weer duizenden medewerkers die bereid zijn tussen juni en september het met verlof gaande personeel te vervangen en de toeristisch drukke maanden te helpen met de dagelijkse werkzaamheden.

Personeel dat diverse andere talen spreekt zoals het Engels, Frans en Duits is meer dan welkom bij de Mercadona winkels die gelegen zijn in toeristische gebieden zoals langs de Catalaanse kust, in de Comunidad Valenciana, op de Balearen, Canarische Eilanden of in Andalusië.

Dit jaar zoekt Mercadona extra werknemers voor zowel de winkels alsook de logistieke centra in Spanje. Al het personeel krijgt een contract met een salaris van minimaal 1.338 euro bruto per maand. Iemand die slechts 15 uur per week werkt verdient 502 euro per maand terwijl dat 669 euro is als je ook bereid bent in de weekenden te werken.

Dat zijn dus duizenden personen die zich tijdelijk voegen bij de ruim 95.000 personen die al een baan hebben bij Mercadona. Op DEZE speciale website van Mercadona kun je naar banen zoeken en solliciteren.

Ga naar de inhoud