Nieuw boek: Het is niet anders. Een afscheid vol leugens

Nieuw boek: Het is niet anders. Een afscheid vol leugens
Beeld: Jennifer Six

Nieuw boek: Het is niet anders. Een afscheid vol leugens

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – In ‘Het is niet anders – Een afscheid vol leugens’ neemt Jennifer Six haar lezer mee in de spannende vijf dagen die ze heeft om afscheid te nemen van haar moeder. In deze vijf dagen komen lang verzwegen familiegeheimen naar boven en probeert Jennifer een waardig afscheid te nemen van haar moeder. 

De in Spanje wonende Jennifer wordt opgeschrikt door het bericht van haar familie in Nederland dat haar moeder ernstig ziek is en nog maar een paar dagen te leven heeft. Hals over kop vertrekt Jennifer, ondanks de coronatijd, met het vliegtuig naar Nederland. Er is geen tijd te verliezen want euthanasie is aangevraagd, maar eenmaal in Nederland ontdekt Jennifer dat een aantal dingen niet kloppen. 

De leugens en manipulatie die volgen in de vijf dagen die Jennifer doorbrengt in Nederland halen verzwegen familiegeheimen uit haar jeugd naar boven. Is het te laat om nu nog de waarheid te vertellen? Lukt het Jennifer en de andere kinderen om een waardig afscheid te nemen van hun moeder?

Dit 154 pagina’s tellende boek dat op 30 april 2021 is uitgebracht, is geschreven door Jennifer Six, het pseudoniem van een Nederlandse schrijfster. Zij woont en werkt sinds 1985 in Spanje waar ze dit waargebeurde verhaal schreef. Dit verhaal speelt zich voornamelijk in Nederland af en Jennifer is zelf de hoofdpersoon.

Het 19,50 euro kostende boek is via DEZE WEBSITE te bestellen met ISBN nummer: 9789464313468.

Lees ook het auteursblog met daarop meer tekst en uitleg door de schrijfster.

Bron: persbericht

Ga naar de inhoud