79-jarige Duitse vrouw doodgeschoten in haar woning in Elche

79-jarige Duitse vrouw doodgeschoten in haar woning in Elche
Beeld: Google Maps

79-jarige Duitse vrouw doodgeschoten in haar woning in Elche

ALICANTE – De politie heeft in een woning in Elche het stoffelijk overschot van een 79-jarige Duitse vrouw gevonden die meerdere keren is neergeschoten. De woning staat in de wijk Torre Azul in de gemeente Elche in de provincie Alicante. Een loodgieter en buurman hebben de politie gebeld toen ze de deur niet open deed.

Toen de politie eenmaal ter plaatse was werd het stoffelijk overschot van de 79-jarige Duitse Marina W. gevonden. Ze is volgens het eerste onderzoek minstens drie keer geraakt door kogels. De vrouw had een Duitse nationaliteit en een Brits paspoort maar woonde al 20 jaar in dezelfde woning waar ze enkele jaren alleen woont nadat haar Britse echtgenoot was overleden.

De buurtbewoners maken zich ernstig zorgen over de veiligheid van de buurt want er staan veel losstaande woningen waar veel mensen alleen wonen. Maar niet veel later op donderdag heeft de politie twee verdachten aangehouden die in de wijk gezien waren. Het gaat om een man en vrouw . Later werd bekend dat het een 46-jarige vrouw met haar zoon is die, ten eerste het pistool in bezit hadden en ten tweede na het doden van de vrouw geprobeerd hebben alle sporen te wissen. Het motief van de moord is nog niet bekend.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.