Chinese online winkel SHEIN opent op Ibiza eerste langdurige pop-upstore

Chinese online winkel SHEIN opent op Ibiza eerste langdurige pop-upstore
Beeld: Shein / web

Chinese online winkel SHEIN opent op Ibiza eerste langdurige pop-upstore

Dit artikel is 12 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Shein heeft wereldwijd een grote aanhang verworven onder vrouwen van alle leeftijden en maten, vanwege de lage prijzen en kwaliteit die vergelijkbaar zijn met die van andere ‘low cost’ winkels. Ondanks de populariteit en een goede koeriersdienst voor gratis verzending en retournering, heeft het bedrijf nog steeds geen fysieke winkel. Om dit te verhelpen, heeft Shein enkele pop-up winkels geopend in Madrid en Barcelona, die slechts een paar dagen open waren. Het resultaat? Er stonden kilometers lange rijen om binnen te komen en enkele van de aangeboden kledingstukken te kopen.

Shein heeft zo’n succes gehad dat het merk heeft besloten om een van haar belangrijkste stappen in Spanje te maken door een langdurige pop-up store te openen op Ibiza, een van de meest paradijselijke plekken van het land. Bezoekers van het eiland kunnen de hele zomer genieten van een exclusieve selectie kledingstukken uit de zomercollectie van Shein

De tijdelijke winkel is gevestigd in het iconische ‘O Beach Ibiza’, een van de populairste beachclubs waar enkele van de beroemdste poolparty’s van het eiland worden gehouden. Sinds 5 mei tot eind oktober kunnen bezoekers genieten van alles wat Shein te bieden heeft, met verschillende verrassingen. Een van de grote nieuwtjes is dat Shein de officiële sponsor zal zijn van het wekelijkse zwembadfeest in de club. Dit evenement vindt elke vrijdag plaats van 12 mei tot 20 oktober en wordt opgeluisterd met muziek van de beste resident DJ’s, zoals Grant Collins, Sam Dungate, Cameo, Jamie Love en Lucia Jane.

Maar, wat is Shein eigenlijk? Shein is een Chinese online winkel die kleding, accessoires, schoenen en andere modeartikelen aanbiedt voor vrouwen, mannen en kinderen. Het bedrijf is opgericht in 2008 en heeft zijn hoofdkantoor in Guangzhou, China. Shein heeft snel aan populariteit gewonnen vanwege de lage prijzen en de enorme selectie van trendy items. De winkel is beschikbaar in meer dan 200 landen en heeft meer dan 100 miljoen geregistreerde gebruikers wereldwijd.

Ga naar de inhoud