Gewelddadige vechtpartij in bioscoop vol kinderen in León

Gewelddadige vechtpartij in bioscoop vol kinderen in León
Beeld: via canva.com

Gewelddadige vechtpartij in bioscoop vol kinderen in León

In León heeft een brute vechtpartij plaatsgevonden in een bioscoop vol kinderen. Naar verluidt heeft een man een vrouw en haar zoon verdedigd die werden beledigd en aangevallen door haar partner. Na een felle woordenwisseling heeft de jongeman de man meerdere vuistslagen en schoppen toegediend. De politie was snel ter plaatse en heeft hem gearresteerd. De vechtpartij kan voor de bechermer van de vrouw echter vergaande gevolgen hebben.

Op social media video’s is te zien dat voordat het tot handgemeen kwam, de jongeman de partner van de vrouw vroeg zich te kalmeren. Die reageerde met scheldwoorden en daagde hem uit. De spanning liep verder op. Zelfs de aanwezigheid van de bioscoopmedewerkers, die door de andere toeschouwers werden gevraagd de politie te bellen, kon de man niet kalmeren. Hij bleef de ander uitdagen. Op dat moment begonnen ze elkaar te slaan, waarbij een van de betrokkenen op de grond belandde. Dit alles terwijl de film ‘The Garfield Movie’ werd vertoond.

Volgens lokale media is Antonio Barrul, een veelbelovend Leones bokser, de jongeman die betrokken was bij het incident waarbij hij een vrouw verdedigde tegen vermeende mishandeling. Barrul is een opkomende ster in de bokswereld, die bekendstaat om zijn agressieve stijl in de ring. Maar heeft zijn temperament hem nu in de problemen gebracht? Sommigen vrezen dat dit incident zijn veelbelovende carrière kan schaden.

De vechtpartij in een omgeving vol kinderen heeft veel verontwaardiging veroorzaakt onder het publiek. Velen vragen zich af hoe zoiets heeft kunnen gebeuren en eisen strenge maatregelen tegen dit soort gewelddadig gedrag op openbare plekken.

Ondertussen roepen deskundigen op tot een grondig onderzoek naar de exacte toedracht en context van het incident. Was Barrul inderdaad een onschuldig slachtoffer dat voor een ander opkwam? Of was er meer aan de hand? De waarheid moet boven tafel komen voordat er conclusies worden getrokken.

Ga naar de inhoud