Meer dan één miljoen aanbiedingen op Amazon Prime Day 15/16 juli

Meer dan één miljoen aanbiedingen op Amazon Prime Day 15/16 juli
Beeld: Amazon

MADRID – Op maandag 15 en dinsdag 16 juli is het weer tijd voor het inmiddels jaarlijks terugkerende kortingfestival bij het Amerikaanse internet warenhuis Amazon. Het gaat hier om de zogenaamde Prime Day die eigenlijk alleen geldt voor Prime leden van Amazon. Prime Day 2019 begint op maandag 15 juli om middernacht en eindigt dinsdag 16 juli middernacht, 48 uur kortingen dus.

Prime Day is niet iets exclusiefs Spaans maar wordt gevierd in o.a. Spanje, Verenigde Staten, Mexico, Japan, Frankrijk en China. Dit jaar doet ook voor de tweede keer Nederland mee (via de Duitse Amazon) en ook Luxemburg, Australië en Singapore hebben voor de tweede keer de mogelijkheid om in eigen land mee te doen met de Prime kortingen. In totaal zijn er 17 landen die meedoen met Prime Day.

2 dagen

Gedurende 48 uur (in plaats van 36 uur) hebben de Prime klanten van Amazon kortingen tot 40% op meer dan één miljoen artikelen die te koop worden aangeboden. Het is de vijfde keer dat het grootste online warenhuis ter wereld Amazon met een Prime Day komt waarbij het bedrijf denkt dat de recordverkopen van vorig jaar verbroken zullen worden. Amazon bestaat dit jaar 25 jaar en het aantal Prime klanten blijft stijgen in Spanje.

Prime Day is niet alleen erg belangrijk voor Amazon zelf maar ook voor de duizenden bedrijven en zelfstandigen die via Amazon hun artikelen te koop aanbieden. Weliswaar dienen zij dit op Prime Day goedkoper te doen maar de verkopen stijgen wel door zo’n bijzondere kortingsdag.

Prime Day is eigenlijk te vergelijken met Black Friday en andere soortgelijke kortingsdagen. Het verschil is echter dat bij de Prime Day dit alleen geldig is voor Amazon en dan ook nog alleen voor de miljoenen Prime klanten.

Wat is Prime?

Bij Amazon kun je een Prime lid worden door jaarlijks een bedrag te betalen van 36 euro. Daarmee heb je vele voordelen zoals de levering van slechts één dag bij miljoenen (maar niet alle) artikelen. Het ligt er echter wel aan of het gewenste product aangeboden wordt door Amazon of door een verkoper rechtstreeks.

Is er geen levering van één dag mogelijk dan is de levering binnen 2 of 3 dagen gratis voor Prime klanten. Daarnaast genieten Prime klanten ook van leveringen op zaterdag in het geval van levering van één dag en kunnen artikelen op speciale plaatsen worden opgehaald indien gewenst.

Als Prime lid heb je eigenlijk ook het hele jaar door kortingen via de Flash aanbiedingen. Daarnaast geniet men als Prime lid van Prime Video (zoiets als Netflix en een service die steeds groter en belangrijker wordt), Prime Music (zoiets als spotify), Prime Reading (boekenservice), opslag voor foto’s en een virtuele harde schijf en meer.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.