Tenerife heeft al tien jaar op rij het beste waterpark ter wereld

Tenerife heeft al tien jaar op rij het beste waterpark ter wereld
Beeld: siam park / web

Tenerife heeft al tien jaar op rij het beste waterpark ter wereld

Waterparken zijn al lange tijd een populaire bestemming voor gezinnen, avonturiers en liefhebbers van water. Ze bieden een unieke mix van spanning, ontspanning en verfrissing die elders moeilijk te vinden is. Maar wist je dat een waterpark op het Canarische Eiland Tenerife al tien jaar op rij door Tripadvisor-leden tot het beste ter wereld is gekozen?

Siam Park, gelegen in Adeje op Tenerife, heeft zich opnieuw gevestigd als het kroonjuweel van waterparken wereldwijd. Laten we eens kijken wat dit park zo bijzonder maakt en waarom het al tien jaar op rij wordt erkend als ’s werelds beste waterpark.

Siam Park valt op door zijn unieke Thaise thema en nauwgezette aandacht voor detail. Dit komt tot uiting in de authentieke Thaise architectuur en decoraties, weelderige tropische tuinen met meer dan 135.000 planten en zorgvuldig ontworpen landschapsarchitectuur die bezoekers onderdompelt in een exotische wereld. Deze thematisering creëert een onvergetelijke sfeer die verder gaat dan typische waterparken.

Siam Park is beroemd vanwege zijn innovatieve en adembenemende attracties. Een voorbeeld hiervan is de Tower of Power, een 28 meter hoge vrije val door een doorschijnende buis die dwars door een haaienbassin gaat. Daarnaast staat de Dragon bekend als ’s werelds grootste kunstmatige golvenmaker. En niet te vergeten de Singha, een waterachtbaan met zero-gravity effecten.

Ga naar de inhoud