Nu te koop: Camp Nou voetbalstadion van FC Barcelona van LEGO

Nu te koop: Camp Nou voetbalstadion van FC Barcelona van LEGO
Beeld: LEGO (video)

Nu te koop: Camp Nou voetbalstadion van FC Barcelona van LEGO

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

BARCELONA – Sinds 1 september heeft LEGO er een nieuw project bij gekregen met het Camp Nou voetbalstadion van FC Barcelona. In totaal bestaat het LEGO-Camp Nou stadion uit 5.509 stenen wat dus een ideaal project is voor de echte Barcelona-fan. Helaas is de prijs niet helemaal voor ieders portomonnee met 329,99 euro.

Ben je een echte fan van FC Barcelona en heb je alles al waar het Barça-logo op staat gedrukt al in huis, dan is het LEGO voetbalstadion wellicht iets voor jou. Het Camp Nou stadion van LEGO bestaat uit 5.509 stenen en heeft de afmetingen 20 cm hoog, 49 cm breed en 46 cm diep.

Het is de eerste keer dat LEGO een Spaans voetbalstadion in de catalogus opneemt. Het LEGO Camp Nou wordt verkocht in de categorie Creator Expert. In die categorie zijn ook het Old Trafford stadion van Manchester United en het Romeinse Colosseum in Rome te vinden.

De LEGO versie van Camp Nou is te koop via de officiële website van LEGO of via de website van FC Barcelona. Verder zal de bouwdoos ook te vinden zijn in fysieke LEGO-winkels en FC Barcelona merchandising winkels.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.