Nu te koop: Camp Nou voetbalstadion van FC Barcelona van LEGO

Nu te koop: Camp Nou voetbalstadion van FC Barcelona van LEGO
Beeld: LEGO (video)

Nu te koop: Camp Nou voetbalstadion van FC Barcelona van LEGO

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – Sinds 1 september heeft LEGO er een nieuw project bij gekregen met het Camp Nou voetbalstadion van FC Barcelona. In totaal bestaat het LEGO-Camp Nou stadion uit 5.509 stenen wat dus een ideaal project is voor de echte Barcelona-fan. Helaas is de prijs niet helemaal voor ieders portomonnee met 329,99 euro.

Ben je een echte fan van FC Barcelona en heb je alles al waar het Barça-logo op staat gedrukt al in huis, dan is het LEGO voetbalstadion wellicht iets voor jou. Het Camp Nou stadion van LEGO bestaat uit 5.509 stenen en heeft de afmetingen 20 cm hoog, 49 cm breed en 46 cm diep.

Het is de eerste keer dat LEGO een Spaans voetbalstadion in de catalogus opneemt. Het LEGO Camp Nou wordt verkocht in de categorie Creator Expert. In die categorie zijn ook het Old Trafford stadion van Manchester United en het Romeinse Colosseum in Rome te vinden.

De LEGO versie van Camp Nou is te koop via de officiële website van LEGO of via de website van FC Barcelona. Verder zal de bouwdoos ook te vinden zijn in fysieke LEGO-winkels en FC Barcelona merchandising winkels.

Ga naar de inhoud