Luxe outlet bij Málaga op 22 oktober open met 100 merken

Oeps ... foto ontbreekt!

Luxe outlet bij Málaga op 22 oktober open met 100 merken

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Op 22 oktober is het wachten voor de inwoners van de provincie Málaga en de bezoekers van o.a. de Costa del Sol voorbij want op die dag gaat de McArthurGlen Designer Outlet open. Deze is gelegen naast het Plaza Mayor winkelcentrum en herbergt op 17.750 m2 100 winkels van bekende merken die hun artikelen tegen gereduceerde outlet prijzen aanbieden.

Vanaf 22 oktober kunnen de liefhebbers gaan winkelen in het nieuwe outlet center van de provincie Málaga dat meteen met 100 winkels van o.a. de bekende merken Adidas, Adolfo Domínguez, Brooks Brothers, Calvin Klein, Diesel, Escada, Karl Lagerfeld, Lacoste, Levi’s, Maje, New Balance, Polo Ralph Lauren, Puma, Sandro, Scalpers, Tommy Hilfiger, Trussardi, Tumi en Under Armour open gaat voor het publiek.

Het McArthurGlen Designer Outlet is gebouwd als een groot centraal plein met daaromheen gelegen de winkels. Uiteraard zijn er ook bars en restaurants en is er genoeg te doen voor de kinderen. 

Overigens is de outlet bij Málaga gebouwd door dezelfde eigenaar als de Designer Outlet Roermond in Nederland en heeft het Britse bedrijf ook nog outletcentra in o.a. Italië, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië en Canada.

Bekijk HIER de website van het McArthurGlen Designer Outlet center in Málaga.

Ga naar de inhoud