skip to Main Content
Luxe outlet bij Málaga op 22 oktober open met 100 merken
Diario Sur

Luxe outlet bij Málaga op 22 oktober open met 100 merken

MÁLAGA – Op 22 oktober is het wachten voor de inwoners van de provincie Málaga en de bezoekers van o.a. de Costa del Sol voorbij want op die dag gaat de McArthurGlen Designer Outlet open. Deze is gelegen naast het Plaza Mayor winkelcentrum en herbergt op 17.750 m2 100 winkels van bekende merken die hun artikelen tegen gereduceerde outlet prijzen aanbieden.

Vanaf 22 oktober kunnen de liefhebbers gaan winkelen in het nieuwe outlet center van de provincie Málaga dat meteen met 100 winkels van o.a. de bekende merken Adidas, Adolfo Domínguez, Brooks Brothers, Calvin Klein, Diesel, Escada, Karl Lagerfeld, Lacoste, Levi’s, Maje, New Balance, Polo Ralph Lauren, Puma, Sandro, Scalpers, Tommy Hilfiger, Trussardi, Tumi en Under Armour open gaat voor het publiek.

Het McArthurGlen Designer Outlet is gebouwd als een groot centraal plein met daaromheen gelegen de winkels. Uiteraard zijn er ook bars en restaurants en is er genoeg te doen voor de kinderen. 

Overigens is de outlet bij Málaga gebouwd door dezelfde eigenaar als de Designer Outlet Roermond in Nederland en heeft het Britse bedrijf ook nog outletcentra in o.a. Italië, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië en Canada.

Bekijk HIER de website van het McArthurGlen Designer Outlet center in Málaga.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Heel logisch dit. Een outlet naast een winkelcentrum wat er al jaren staat. Logisch gevolg is dat het originele Plaza Mayor winkelcentrum binnen een jaar op zn gat ligt.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken