Oudste platenzaak van Spanje zoekt nieuwe eigenaar

Oudste platenzaak van Spanje zoekt nieuwe eigenaar
Beeld: Discos Oldies / Facebook

Oudste platenzaak van Spanje zoekt nieuwe eigenaar

Dit artikel is 7 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – De langst bestaande platenzaak van Spanje is Discos Oldies die al 43 jaar in Valencia vinyl platen en CD’s verkoopt. Maar de eigenaars Vicente Fabuel en Pepe Salvador gaan met pensioen en zoeken een nieuwe eigenaar of eigenaars. Volgens Vicente en Pepe is Discos Oldies een gezonde platenwinkel maar de tijd om afscheid te nemen is na 43 jaar gekomen.

Met pensioen gaan is ieders recht maar de fans van Disco Oldies willen niet dat de oudste platenzaak van Spanje dicht gaat. Daarom is men op internet het initiatief #SalvemOldies gestart om de platenzaak te laten bestaan en te redden van sluiting. Discos Oldies is al 43 jaar in de Virgen de Gracia straat in het centrum van Valencia te vinden.

Discos Oldies verkoopt de laatste jaren steeds meer vinyl omdat het oude muziekformaat weer helemaal in trek is bij ouderen maar ook bij jongeren die waarschijnlijk niet eens weten wat een CD is en alleen MP3 muziek downloaden of Spotify luisteren. Volgens de eigenaars van Discos Oldies weten vinyl-verzamelaars van vijf continenten de winkel in Valencia te vinden.

Maar de tijd voor een verdient pensioen is voor Vicente en Pepe gekomen en dus wordt gezocht naar een waardige vervanger die de zaak wil overnemen. Ongetwijfeld dat er iemand is die de oudste en langst bestaande platenzaak van Spanje in stand wil houden. Bekijk HIER de Facebookpagina van Discos Oldies in Valencia.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.