Acteur Antonio Banderas neemt deel van populaire restaurant El Pimpi in Málaga over

c57ea2805f76cb192f780de3c8f713fc

Acteur Antonio Banderas neemt deel van populaire restaurant El Pimpi in Málaga over

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – De internationaal zeer bekende Spaanse acteur Antonio Banderas werd in Málaga geboren en daar is hij supertrots op. Naast deelname aan de Semana Santa processies en diverse andere activiteiten in de stad is de acteur ook niet te beroerd om zijn naam aan de stad Málaga en de Costa del Sol te verbinden. Nu is hij weer een stapje verder gegaan door aandelen te kopen in de meest bekende bar/restaurant van Málaga: El Pimpi.

Met de financiële impuls van Antonio Banderas is de bar/restaurant El Pimpi gegarandeerd van een goede financieel gezonde toekomst en kunnen ze nieuwe projecten gaan ontwikkelen. Een van die nieuwe projecten is de catering die El Pimpi wil gaan aanbieden en een stichting om meer betrokken te zijn bij sociale projecten in de stad. Het is niet bekend wat het bedrag is wat de acteur geïnvesteerd heeft in de bekende bar in Málaga maar het zal ongetwijfeld veel nullen bevatten.

De investering van Antonio Banderas heeft geen invloed op de bar en het functioneren daarvan. De belangrijkste eigenaren, de familie Cobos, blijven gewoon de eigenaar maar gaan dat delen met de huidige bedrijfsleider van het project Pablo Gonzalo, die gewoon zijn werkzaamheden blijft uitvoeren, en de acteur Antonio Banderas die zijn naam nu aan de bar verbindt en dat doet met een financiële deelname en niet meer alleen zijn naam op een wijnvat. Gaan we nu Antonio Banderas achter de bar zien of zien we hem rondlopen met een dienblad om hapjes en drankjes rond te brengen … nee, dat zal niet gaan gebeuren (tenzij hij dat zelf als promotie wel gaat doen).

De financiële impuls van de bekende malagueño Banderas zorgt ervoor dat El Pimpi diverse projecten kan gaan uitvoeren zoals de Fundación El Pimpi, een nieuwe stichting opgezet om te helpen met sociale projecten in de stad. Deze stichting wordt op 13 december gepresenteerd. Een ander project is de catering waarmee El Pimpi op 22 december, net voor kerst dus, wil gaan beginnen onder de paraplu van Bodegas Campos.

Meer weten?

Bodega bar El Pimpi in Málaga kan als fenomeen worden beschouwd. In reisgidsen en op internet kom je dit restaurant in Málaga veel tegen. Verschillende beroemdheden zijn je al voor geweest. De muren hangen vol met foto’s van ondermeer Picasso’s dochter Paloma, Tony Blair, de Spaanse koning Juan Carlos, Rafael Nadal en natuurlijk Antonio Banderas …… lees verder op beleefmalaga.nl

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.