Search
menu
Search

Vanaf 29 december is de ‘La Casa de Papel’ prequel ‘Berlín’ bij Netflix te zien

Vanaf 29 december is de 'La Casa del Papel' prequel 'Berlín' bij Netflix te zien
Beeld: via Netflix

Vanaf 29 december is de ‘La Casa de Papel’ prequel ‘Berlín’ bij Netflix te zien

‘Berlín’ is de langverwachte prequel serie van ‘La Casa de Papel’ die op 29 december in première gaat op Netflix. De serie draait om het personage Berlin, gespeeld door Pedro Alonso, en speelt zich af voor de gebeurtenissen in ‘La Casa de Papel’. De Spaanse serie wordt net voor het einde van dit jaar gelanceerd op Netflix, wat er ongetwijfeld voor zal zorgen dat het 2023 Netflix succesvol wordt afgesloten. Onderaan dit artikel is de trailer met Nederlandse ondertiteling te zien.

De acht afleveringen tellende eerste seizoen van ‘Berlín‘ is vanaf 29 december te zien op Netflix. Fans van een van de succesvolste Netflix-series ‘La Casa de Papel‘ hebben lang moeten wachten, maar kunnen nu eindelijk zien hoe Berlin en zijn bende te werk gingen voordat Berlin later zijn broer, de Professor, hielp met de overval op de Koninklijke Munt.

Voor degenen die niet bekend zijn met het personage Berlín, hier is een korte samenvatting. Berlín is de broer van de hoofdpersoon, de Professor, en was een van de leden van de oorspronkelijke bende in ‘La Casa de papel’. Hij staat bekend om zijn charme, intelligentie en meedogenloosheid. Zijn dood in seizoen 2 was een grote schok voor fans, maar hij keerde terug in flashbacks en als hallucinatie in latere seizoenen.

In de Netflix-prequel ‘Berlín‘ zullen we meer te weten komen over het verleden van dit geliefde en gehate personage. De serie zal zich richten op zijn leven vóór de gebeurtenissen in ‘La Casa de papel’ en hoe hij betrokken raakte bij de wereld van de misdaad.

Naast Pedro Alonso als Berlín, zullen we ook andere bekende gezichten zien uit ‘La Casa de papel’. Zoals verwacht zal Álvaro Morte terugkeren als de Professor en Úrsula Corberó als Tokio. Ook zullen we nieuwe acteurs zien die de jongere versies van de personages spelen, zoals Belén Cuesta als de jonge Tokio en Najwa Nimri als de jonge inspecteur Raquel Murillo.

Ga naar de inhoud