Winkelcentrum Málaga Designer Outlet opent op 13 februari

Winkelcentrum Málaga Designer Outlet opent op 13 februari
Beeld: Vimeo

Winkelcentrum Málaga Designer Outlet opent op 13 februari

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Eindelijk is de datum bekend gemaakt. Op donderdag 13 februari zal het nieuwe winkelcentrum Málaga Designer Outlet eindelijk feestelijk geopend worden. Deze opening stond al gepland voor 22 oktober 2019 maar kon toen niet doorgaan omdat de toevoerwegen niet klaar waren. Inmiddels heeft het winkelcentrum alle vergunningen op orde en kunnen de nieuwsgierigen eindelijk naar het nieuwe Outlet centrum van de Costa del Sol.

Het nieuwe outlet center van de provincie Málaga opent meteen met 100 winkels van o.a. de bekende merken Adidas, Adolfo Domínguez, Brooks Brothers, Calvin Klein, Diesel, Escada, Karl Lagerfeld, Lacoste, Levi’s, Maje, New Balance, Polo Ralph Lauren, Puma, Sandro, Scalpers, Tommy Hilfiger, Trussardi, Tumi en Under Armour.

Het McArthurGlen Designer Outlet is gebouwd als een groot centraal plein met daaromheen gelegen de winkels. Uiteraard zijn er ook bars en restaurants en is er genoeg te doen voor de kinderen. De locatie is strategisch gekozen naast het reeds bekende en drukbezochte winkelcentrum Plaza Mayor.

Overigens is de outlet bij Málaga gebouwd door dezelfde eigenaar als de Designer Outlet Roermond in Nederland en heeft het Britse bedrijf ook nog outletcentra in o.a. Italië, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië en Canada.

McArthurGlen Designer Outlet Malaga from McArthurGlen Group on Vimeo.

Ga naar de inhoud