Speciale aanbieding van Ryanair met citytrips-vluchten naar Spanje vanaf 7,99 euro 

Speciale aanbieding van Ryanair met citytrips-vluchten naar Spanje vanaf 7,99 euro 
Beeld: Ryanair.com / Facebook

Speciale aanbieding van Ryanair met citytrips-vluchten naar Spanje vanaf 7,99 euro 

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De Ierse budget luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft een nieuwe actie met vliegtickets vanaf 7,99 euro of meer. Het gaat in dit geval om speciale aanbiedingen voor citytrips die vanaf nu tot 16 februari geboekt kunnen worden voor reizen tussen 1 en 28 februari.

Het is niet de eerste keer en het zal ook zeker niet de laatste keer zijn dat de Ierse budget luchtvaartmaatschappij Ryanair aanbiedingen lanceert die aantrekkelijk zijn, als je de vliegtickets voor de aangeboden prijs kunt vinden. Op de website van Ryanair worden, volgens de tekst, vliegtickets aangeboden vanaf 14,99 euro maar er zijn ook goedkopere vliegtickets te vinden naar Spaanse bestemmingen. 

Alle vliegtickets kunnen nog tot 16 februari geboekt worden en gelden voor de vliegperiode van 1 tot 28 februari. Het is dus mogelijk om met de carnaval goedkoop op vakantie te gaan naar een Europese stad. Onderstaande prijzen zijn momentopnames en kunnen verschillen. Er zijn daarnaast algemene voorwaarden van toepassing en alle tarieven zijn op basis van beschikbaarheid.

Vanuit Nederland

Voor Nederland gaat het om vluchten vanaf Eindhoven-Airport naar diverse bestemmingen zoals in Spanje naar Palma de Mallorca vanaf 17,70 euro of Barcelona-El Prat vanaf 27,49 euro, Madrid vanaf 29,69 euro en Sevilla vanaf 34,89 euro. KLIK HIER voor alle aanbiedingen vanuit Nederland.

Vanuit België

Vanuit België is er een aanbieding vanaf Brussels-Zaventem met vluchten vanaf 27,29 euro naar Barcelona-El Prat. Vanaf Brussels-Charleroi zijn goedkope vluchten te boeken naar Spanje zoals Santander en Zaragoza vanaf 7,99 euro of 9,99 euro naar Madrid en Palma de Mallorca. Vanaf 16,99 euro kun je vliegen naar Barcelona-Girona en vanaf 18,59 euro naar Barcelona-El Prat. KLIK HIER voor alle aanbiedingen vanuit België.

Vanuit Spanje

Er zijn ook goedkope vliegtickets te krijgen vanuit Spanje naar Nederland en/of België. Zo is het mogelijk vanaf Madrid voor 12,99 euro naar Eindhoven en 14,24 euro naar Brussels-Charleroi te vliegen. Vanaf Barcelona-El Prat zijn er goedkope vliegtickets naar Brussels-Charleroi vanaf 14,24 euro, Brussels-Zaventem vanaf 14,99 en Eindhoven vanaf 31,39 euro.

Vanaf Alicante zijn er geen goedkope vluchten naar Nederland en/of België maar wel naar diverse Spaanse bestemmingen (als je er even tussenuit wilt) zoals 6,99 euro naar Vitoria of 9,99 euro naar Sevilla en 10,89 euro naar Palma de Mallorca. Vanaf Barcelona-Girona is het mogelijk vanaf 17,59 euro naar Brussels-Charleroi te vliegen terwijl diezelfde vlucht vanaf Palma de Mallorca 9,99 euro kost. Vanaf Palma is het ook mogelijk vanaf 12,99 euro naar Eindhoven te vliegen.

Vanaf Santander zijn er vluchten vanaf 7,99 euro naar Brussels-Charleroi en vanaf Sevilla kun je vanaf 44,20 euro naar Eindhoven vliegen. Als laatste zijn er ook aanbiedingen vanaf 7,99 euro vanaf Zaragoza naar Brussels-Charleroi.

Voor andere populaire vliegvelden zoals Málaga, Valencia, Alicante, Lanzarote, Tenerife-Sur of Gran Canaria zijn er op dit moment geen aanbiedingen naar Nederlandse en/of Belgische luchthavens. KLIK HIER voor alle aanbiedingen vanuit Spanje.

Ga naar de inhoud