Te koop dorpje met kerk in de provincie Pamplona nabij de Camino de Santiago

Te koop dorpje met kerk in de provincie Pamplona nabij de Camino de Santiago
Beeld: Idealista.es

Te koop dorpje met kerk in de provincie Pamplona nabij de Camino de Santiago

PAMPLONA – Wil je een uniek complex met een handvol huizen en een eigen kerk om middenin de natuur een toeristisch project te starten? Dan is dit jouw kans. Op de woningwebsite Idealista.es staat opnieuw een unieke aanbieding van een dorp met kerk in de provincie Pamplona (Navarra), met als enige nadeel de prijs van 1,6 miljoen euro.

Het dorp of cluster van gebouwen is gelegen in de Esteribar-vallei, 25 minuten van de beroemde stad Pamplona. Het gaat om het dorp Zai dat na het dorp Larrasoaña aan de rechterkant van de N-135 weg, tussen de dorpen Setoain en Errea te vinden is. Het gaat om een complex van ongeveer 300 ha met bergen, bossen en weiden. Het ligt zeer dicht bij de Camino de Santiago.

Nu is Zai een onbewoond dorp waarvan de meeste gebouwen ruïnes zijn zoals de kerk en diverse verwoeste gebouwen. In vroegere tijden hebben er gedurende eeuwen mensen gewoond waardoor sommige gebouwen honderden jaren oud zijn. De kerk van Zai behoorde toe aan de collegiale kerk van het beroemde Roncesvalles. 

Er zijn naast de kerk twee prachtige gebouwen en andere kleine magazijnen/schuren die echter wel compleet gerestaureerd moeten worden. Het dorpje heeft een eigen waterbron maar geen elektriciteit. Zai bevindt zich in een mooie natuurlijke omgeving met diverse wandelroutes en dus niet ver weg van de Camino de Santiago, het pelgrimspad naar Santiago de Compostela in Galicië. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.