Luxueus hotel op Mallorca zoekt bijna 500 werknemers

Luxueus hotel op Mallorca zoekt bijna 500 werknemers
Beeld: Ikos Resorts / web

Luxueus hotel op Mallorca zoekt bijna 500 werknemers

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – Het Ikos Resort-hotel in Porto Petro biedt werk aan 498 mensen om het nieuwe toeristische etablissement op te starten. Het hotel werd in september 2021 overgenomen van de Roxa Group en er is 140 miljoen euro geïnvesteerd in renovaties, met als doel om de deuren in juni van dit jaar te openen. Nu is het hotel dus op zoek naar bijna 500 werknemers.

De Griekse hotelketen Ikos is op zoek naar personeel voor diverse functies, waaronder obers, fitnessinstructeurs, bagageafhandelaars, kindermonitoren, magazijnmedewerkers, onderhoudstechnici, tuiniers, huishoudsters, receptionisten, spa-masseurs/therapeuten, schoonmaakpersoneel, koks, Pr-medewerkers en chauffeurs. Op DEZE website (in het Spaans) kun je per gezochte werknemer kijken wat de eisen zijn waarbij het Engels praktisch overal als eis wordt gesteld.

Inschrijven voor de functies via de Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) is mogelijk tot 15 maart. Een opvallend detail is dat het bedrijf zelf onderdak, volpension en transport biedt aan de 498 nieuwe werknemers voor slechts 345 euro per maand.

Als je bent voorgeselecteerd, ontvang je een SMS en e-mail met informatie over de tijd en locatie van het sollicitatiegesprek dat in principe op 21 maart 2023 zal plaatsvinden. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 971 17 60 27.

Ikos Porto Petro beschikt over 319 kamers, waaronder suites en bungalows met maximaal drie slaapkamers. De accommodaties hebben uitzicht op de zee en bieden balkons omgeven door tuinen en privézwembaden, met een mediterraan ontwerp en Mallorcaanse accenten. Vanaf 2024 is het merk van plan om uit te breiden met privévilla’s die uitkijken op de ongerepte natuur in de omgeving, met drie of vier slaapkamers en individuele zwembaden.

Ga naar de inhoud