Spaanse serie ‘Valeria’ vanaf vrijdag op Netflix

Spaanse serie ‘Valeria’ vanaf vrijdag op Netflix
Beeld: Netflix

Spaanse serie ‘Valeria’ vanaf vrijdag op Netflix

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID –  De serie ‘Valeria’ die vanaf vrijdag 8 mei op Netflix te zien zal zijn wordt ook wel de Spaanse ‘Sex and The City’ genoemd. In plaats van New York en in plaats van de dames Carrie, Miranda, Samantha en Charlotte speelt deze serie zich af in de hoofdstad van Spanje Madrid en zijn de hoofdrolspeelsters Valeria, Lola, Carmen en Nerea.

De nieuwe Spaanse feel-good serie ‘Valeria ’ zal deze vrijdag 8 mei in première gaan bij Netflix. De hoofdrol wordt gespeeld door de Spaanse actrice Diana Gómez die bij de meeste Netflix kijkers bekend zal zijn vanwege haar rol als Tatiana in vijf afleveringen van ‘La Casa de Papel’.

De verhaallijn van Valeria is gebaseerd op de boeken van de Spaanse schrijfster Elisabet Benavent en heeft veel weg van Sex and The City. Daarom wordt deze serie ook wel de ‘Sexo en Nueva York Ibérica’ genoemd. Netflix noemt de serie stout, ontroerend en romantisch en omschrijft ‘Valeria’ als een romantische drama- en comedyserie.

OVERIGENS: In juli 2020 moet het boek ‘Valeria: Sex & Sangria’ uitkomen in het Nederlands. Meer informatie lees je HIER .

Verhaallijn

Valeria is een schrijfster in crisis, zowel met haar romans als met haar man en de emotionele afstand die hen scheidt. Valeria neemt toevlucht bij haar drie beste vrienden: Nerea (Teresa Riott), Carmen (Paula Malia) en Lola (Silma López) die haar tijdens haar levensreis begeleiden. 

Valeria en haar vriendinnen worden ondergedompeld in een wervelwind van emoties over liefde, vriendschap, jaloezie, ontrouw, twijfels, gebroken harten, geheimen, werk, zorgen, vreugden en dromen over de toekomst. 

Boeken

De in Gandia (Alicante) geboren schrijfster Elisabet Benavent heeft meerdere boeken geschreven die helaas nog niet in het Nederlands zijn uitgebracht. Maar in juli 2020 moet het boek ‘Valeria: Sex & Sangria’ uitkomen in het Nederlands. Meer informatie lees je HIER .

De Spaanse schrijfster heeft meer dan 1,2 miljoen boeken verkocht met titels als ‘Los zapatos de Valeria’, ‘Valeria en el espejo’, ‘Valeria al desnudo’ en ‘Valeria en blanco y negro’.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.