Nieuwe editie online-magazine Fietsen en Wandelen in Spanje

Nieuwe editie online-magazine Fietsen en Wandelen in Spanje
Beeld: ingezonden

Nieuwe editie online-magazine Fietsen en Wandelen in Spanje

Ben je gek op fietsen of wandelen en ga je graag naar Spanje? Dan is het online-magazine ‘Fietsen en Wandelen in Spanje’ helemaal iets voor jou. Fiets- en Spanjeliefhebber Hans en schrijfster en Spanjespecialist Marion bieden met het magazine een nieuw platform waar zij de mooiste plekjes en beste routes met de lezers delen. Half juni komt de tweede editie uit dus, schrijf je in en ontvang deze editie gratis in je mailbox.

Spanje is een heerlijk fiets- en wandelland. Met een rijke verscheidenheid aan landschappen, een gezegend klimaat en een groot aanbod aan fiets- en wandelroutes. En dat is ook wat Spanje onderscheidt van andere landen: de rust, de ruimte en het gevoel van avontuur. 

Lange routes en korte routes, bekende en onbekende routes, en zware en makkelijke routes …  En met 3.300 kilometers aan Vías Verdes, fiets/wandelpaden op oude spoorbanen. Spanje heeft voor elke fietser en wandelaar iets.

Je leest erover in het online magazine ‘Fietsen en Wandelen in Spanje’ dat drie keer per jaar uitkomt. Met in de tweede editie onder andere fietsen op Lanzarote, wandelen langs de prachtige Baskische kust, de grote fiets en wandelroute rond Malaga, het wonderlandschap van het geopark van Granada, bezoek de Vuelta 2024 en twee fiets- en wandelhotels.

In een speciaal artikel geeft het online-magazine antwoord op de vraag: kun je in de zomermaanden fietsen en wandelen in de Spaanse warmte.

Klik HIER om het eerste online-magazine ‘Fietsen en Wandelen in Spanje’ te openen. Meld je ook HIER aan om het online-magazine gratis drie keer per jaar gratis in je mailbox te ontvangen.

Ga naar de inhoud