Lidl Fanwear vanaf september ook in Spanje te koop

Lidl Fanwear vanaf september ook in Spanje te koop
Beeld: Lidl

Lidl Fanwear vanaf september ook in Spanje te koop

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Lidl klanten in Nederland en België hebben de Lidl Fanwear artikelen wellicht al in de winkels zien liggen of op de website voorbij zien komen maar in Spanje zijn ze nog niet te koop. We hebben het over badslippers, T-shirts, sneakers en sokken van het merk Lidl. Wat echter het meeste opvalt zijn de kleuren die gelijk zijn aan die van het logo van de Lidl. Ook de naam van de supermarktketen staat vermeld op de kleding.

De vraag is of je er mee gaat rondlopen maar de Lidl is overtuigd dat de echte die-hard fans wel de badslippers, sneakers, sokken en T-shirts zullen kopen om aan de wereld te laten zien dat ze bij de Lidl hun boodschappen doen. Het zou zomaar de zomertrend kunnen gaan worden in Nederland en België. Verschillende items zijn in diverse landen al uitverkocht zoals de T-shirts en sneakers.

De Lidl fans in Spanje zullen echter nog moeten wachten tot na de zomer want vóór september is de Lidl Fanwear niet te vinden in de Lidl supermarkten in Spanje. Vanaf de herfst is het dus in Spanje ook mogelijk om de artikelen met de kleuren rood, geel, blauw en wit aan te schaffen.

In Nederland en België worden deze Lidl Fanwear artikelen hoofdzakelijk online verkocht zoals HIER te zien is op de Nederlandse Lidl website. De sneakers vallen wellicht het meeste op en kosten 15 euro terwijl ook de badslippers van 4 euro erg opvallend zijn met drie verschillende versies waarvan twee met het logo en de naam van de Lidl erop.

Verder zijn er in het Fanwear assortiment witgekleurde sokken te vinden waar het logo van de Lidl op staat en al te koop zijn voor 1 euro en dan het witte T-shirt in de dames en heren uitvoering met daarop het Lidl logo voor slechts 4 euro. 

Zou jij ermee rondlopen? Of zie je liever kleding, sneakers en badslippers met het logo van de Aldi of in Spanje wellicht meer de Mercadona erop willen hebben 😉

Ga naar de inhoud