Twee doden in Alicante en Valladolid vanwege hitte in Spanje

Twee doden in Alicante en Valladolid vanwege hitte in Spanje
Beeld: 123rf

MADRID – Twee mannen zijn in Spanje om het leven gekomen als gevolg van de hitte. De mannen waren aan het werk maar werden met de symptomen van een hitteberoerte gevonden. Het gaat om een man in Alicante en een andere man in Valladolid.

In Valladolid in Castilla y León overleed een 36-jarige man tijdens het werk in een auto onderdelen fabriek. Het was de collega van de man die de autoriteiten waarschuwde dat de nu overleden man bewusteloos op de grond lag. Het ambulancepersoneel kon niets meer doen om zijn leven te redden.

In Alicante overleed een 34-jarige man op de eerste dag van zijn nieuwe baan in een bedrijf in Mutxamel. Hij werd onwel tijdens zijn werkzaamheden maar overleed ongeveer een uur later.

Het is op dit moment op sommige plaatsen in Spanje warmer dan normaal, ondanks dat het zomer is en men wel wat gewend is in Spanje. Temperaturen kunnen oplopen tot de 38 of 40 graden waarbij het ook ‘s nachts erg warm is.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.