skip to Main Content
Twee doden in Alicante en Valladolid vanwege hitte in Spanje
123rf

Twee doden in Alicante en Valladolid vanwege hitte in Spanje

MADRID – Twee mannen zijn in Spanje om het leven gekomen als gevolg van de hitte. De mannen waren aan het werk maar werden met de symptomen van een hitteberoerte gevonden. Het gaat om een man in Alicante en een andere man in Valladolid.

In Valladolid in Castilla y León overleed een 36-jarige man tijdens het werk in een auto onderdelen fabriek. Het was de collega van de man die de autoriteiten waarschuwde dat de nu overleden man bewusteloos op de grond lag. Het ambulancepersoneel kon niets meer doen om zijn leven te redden.

In Alicante overleed een 34-jarige man op de eerste dag van zijn nieuwe baan in een bedrijf in Mutxamel. Hij werd onwel tijdens zijn werkzaamheden maar overleed ongeveer een uur later.

Het is op dit moment op sommige plaatsen in Spanje warmer dan normaal, ondanks dat het zomer is en men wel wat gewend is in Spanje. Temperaturen kunnen oplopen tot de 38 of 40 graden waarbij het ook ‘s nachts erg warm is.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by