Verkoop je huis in Spanje sneller met deze manier van drone opnames

Verkoop je huis in Spanje sneller met deze manier van drone opnames
Beeld: 123rf

Verkoop je huis in Spanje sneller met deze manier van drone opnames

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID – Ok, het is wellicht niet voor iedereen weggelegd en het is waar dat niet iedereen zo’n grote woning en enorme tuin heeft als de hoofdpersoon in deze video. Het gaat om de drone-piloot Mr Steele die op een wel heel bijzondere manier zijn woning en tuin aan iedereen laat zien door gebruik te maken van een drone en heel veel precisie vlieg kennis.

Deze manier van een huis presenteren heeft de naam ‘House Tour’ gekregen wat niet meer of minder is dan een tour door een woning, garage en tuin om het object op een spectaculaire wijze aan anderen te laten zien. In het geval van de video van Mr Steele gaat het om slechts een show van zijn kunsten en niet om een verkoopvideo maar dat zou het wel kunnen zijn.

Er wordt al veel gebruik gemaakt van drone-opnames om een woning van binnen, buiten en van boven te laten zien wat een extra dimensie geeft aan de verkoop van een woning. Maar de manier waarop Mr Steele dit doet is wel zeer spectaculair en niet weggelegd voor iedereen.

Hieronder twee video’s, de eerste video is de House Tour video zelf en de tweede is de Making Off voor diegene die het ook wil proberen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.