Search
menu
Search

Verkoop je huis in Spanje sneller met deze manier van drone opnames

Oeps ... foto ontbreekt!

Verkoop je huis in Spanje sneller met deze manier van drone opnames

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Ok, het is wellicht niet voor iedereen weggelegd en het is waar dat niet iedereen zo’n grote woning en enorme tuin heeft als de hoofdpersoon in deze video. Het gaat om de drone-piloot Mr Steele die op een wel heel bijzondere manier zijn woning en tuin aan iedereen laat zien door gebruik te maken van een drone en heel veel precisie vlieg kennis.

Deze manier van een huis presenteren heeft de naam ‘House Tour’ gekregen wat niet meer of minder is dan een tour door een woning, garage en tuin om het object op een spectaculaire wijze aan anderen te laten zien. In het geval van de video van Mr Steele gaat het om slechts een show van zijn kunsten en niet om een verkoopvideo maar dat zou het wel kunnen zijn.

Er wordt al veel gebruik gemaakt van drone-opnames om een woning van binnen, buiten en van boven te laten zien wat een extra dimensie geeft aan de verkoop van een woning. Maar de manier waarop Mr Steele dit doet is wel zeer spectaculair en niet weggelegd voor iedereen.

Hieronder twee video’s, de eerste video is de House Tour video zelf en de tweede is de Making Off voor diegene die het ook wil proberen.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?