Bryan Adams komt in februari 2022 voor concerten naar Madrid en Barcelona

Bryan Adams komt in februari 2022 voor concerten naar Madrid en Barcelona
Beeld: Bryan Adams

Bryan Adams komt in februari 2022 voor concerten naar Madrid en Barcelona

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID/BARCELONA – De Canadese zanger Bryan Adams komt in februari 2022 voor twee concerten naar Madrid en Barcelona. Dat gebeurt tijdens de ‘Live 22’ tour op 1 februari in het WiZink Center in Madrid en op 2 februari in het Palau Sant Jordi in Barcelona. De kaartverkoop start via de gebruikelijke kanalen op 15 oktober 2021.

De laatste keer dat Bryan Adams in Spanje was voor concerten was in 2019 toen hij Madrid, Barcelona, Bilbao, Murcia en Sevilla bezocht tijdens de ‘Shine a Light Tour’. Op de website van Bryan Adams is te zien dat half oktober 2021 een nieuw lied met video ‘So happy it hurts’ gelanceerd wordt.

De nu 62-jarige Bryan Adams scoorde wereldwijde hits zoals ‘Run to You’ in 1984 gevolgd door het aanstekelijke ‘Summer of 69’ in 1985, ‘Everything I do I do it for you’ in 1991, ‘Please forgive me’ in 1993 en ‘Have you ever really loved a woman’ uit 1995.

Adams werd geboren als kind van Britse ouders, die in de jaren vijftig naar Canada emigreerden. Als kind trok hij met zijn ouders door Europa en het Midden-Oosten. Bryan Adams woonde een paar jaar in Portugal, waar zijn vader ambassadeur was. Op de leeftijd van tien jaar kreeg hij zijn eerste gitaar; twee jaar later kocht hij zijn eerste elektrische gitaar.

Bryan Adams heeft altijd iets voor Spanje gevoeld zoals het Alhambra in Granada wat volgens de Canadese zanger een van de mooiste monumenten ter wereld is. Verder had hij veel bewondering voor de flamenco gitaar artiest Paco de Lucía.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.