Spaanse ouderen uit KLM vliegtuig gezet voor het niet begrijpen van het Engels

Oeps ... foto ontbreekt!

Spaanse ouderen uit KLM vliegtuig gezet voor het niet begrijpen van het Engels

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Volgens de Spaanse pers heeft de Nederlandse vliegtuigmaatschappij KLM een oudere Spaanse man en vrouw uit een vliegtuig gezet na een discussie over de bagage en nadat het Spaanssprekende echtpaar het Engels van het cabinepersoneel niet begreep. Het voorval deed zich voor op een vlucht van Amsterdam-Schiphol naar Madrid-Barajas.

De hele discussie ontstond nadat een van de leden van het cabinepersoneel op het moment dat het KLM-toestel Amsterdam zou verlaten de handbagage van de oudere Spanjaard wilde verplaatsen om deze in het bagagevak te stoppen. De passagier vroeg in het Spaans, de enige taal die de man spreekt, aan de stewardess waarom maar deze sprak geen Spaans en begreep niet wat de man zei.

Daarop werd de man erg boos en liep de discussie hoog op waarop het personeel uiteindelijk besloot de piloot te waarschuwen die de beslissing nam om het oververhitte echtpaar uit het vliegtuig te zetten. Bij het verlaten van het vliegtuig bood het echtpaar wel hun excuses aan voor het voorval en bedankte ze andere passagiers voor hun begrip.

https://twitter.com/PepeGuillenV/status/1059579908777787392

Ga naar de inhoud