Valencia regio voert antiBrexit campagne als ‘Brit Friendly’

Oeps ... foto ontbreekt!

Valencia regio voert antiBrexit campagne als ‘Brit Friendly’

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – De Comunidad Valenciana ofwel de Valencia regio verkoopt zichzelf in Groot Brittannië als ‘Brit Friendly’ want in de Valencia regio ‘Time goes by but some things always stay the same, like home’. Deze nieuwe op Britten gerichte campagne wordt gestart tijdens de World Travel Market in Londen, een van de belangrijkste toeristen beurzen ter wereld.

Als antiBrexit maatregel en om de Britse vakantiegangers over te halen om na de mogelijke Brexit naar de Valencia regio te blijven reizen, is de Comunidad Valenciana een campagne gestart die de Britse vakantiegangers thuis moet laten voelen in dit deel van Spanje.

Feit is dat van de ruim 4 miljoen internationale toeristen die de regio bezochten in het eerste half jaar 31% uit Groot Brittannië kwam. Om ervoor te zorgen dat de Britten naar de Valencia regio blijven komen heeft Turismo Comunidad Valenciana 1,6 miljoen euro uitgetrokken voor een antiBrexit plan.

Vakantieplaatsen zoals bv. Benidorm zijn nu niet alleen Gay-friendly, Cycle-friendly of Pet-friendly maar dus ook Brit-friendly. En hoe zit het met termen als Dutch-friendly, Belgian-friendly of Camper-friendly? Zou men ook een campagne moeten voeren in Nederland en België om de toeristen uit deze landen vast te houden?

4854337d59826d68360fa64b1f526bbd
Ga naar de inhoud