Belgische Real Madrid speler Eden Hazard positief getest op corona

Belgische Real Madrid speler Eden Hazard positief getest op corona
Beeld: Twitter

Belgische Real Madrid speler Eden Hazard positief getest op corona

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VOETBAL – De 29-jarige Eden Hazard is vrijdag positief getest op corona en zal dus in ieder geval dit weekend niet op het veld staan tegen Valencia, dat heeft Real Madrid bekend gemaakt. Naast Hazard is ook de Braziliaan Casemiro positief getest terwijl volgens de Spaanse topclub de rest van de spelers en technische staf negatief zijn getest.

Zoals op de sociale media en website van Real Madrid te lezen is, zijn de spelers Hazard en Casemiro positief getest op COVID-19 bij tests die op vrijdag gerealiseerd zijn. De Madrileense club schrijft er ook bij dat alle andere spelers, de technische staf en het personeel bij de club negatief zijn getest. Nadat de Belgische middenvelder Hazard en Casemiro positief zijn getest zij er diverse antigeen testen uitgevoerd om de resultaten te bevestigen. 

Omdat Eden Hazard nu positief is getest op corona zal hij dit weekend het competitieduel van Real Madrid tegen Valencia missen en zal hij ook niet met de Rode Duivels voor België op het veld staan in de oefenwedstrijd tegen Zwitserland en de Nations League wedstrijden tegen Engeland en Denemarken.

Hazard en Casemiro voegen zich in een kort rijtje van professionele voetballers die positief zijn getest op corona waaronder Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé, Neymar en Paul Pogba.

Ga naar de inhoud