Vragen om onze lezers beter te leren kennen. Doe je ook mee?

Vragen om onze lezers beter te leren kennen
Beeld: Freepik

Vragen om onze lezers beter te leren kennen. Doe je ook mee?

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

We willen jou als lezer graag beter leren kennen zodat we de artikels en achtergrondverhalen die we elke dag plaatsen op onze websites beter op jouw wensen kunnen afstemmen. Doe mee door een of meerdere van onderstaande antwoorden te kiezen zodat we meer te weten komen over onze lezers. Ben je een man of vrouw, wat is jouw leeftijdscategorie, waar woon je en wat heb jij met Spanje. Dat zijn slechts enkele van de tien makkelijk te beantwoorden keuzevragen.

SpanjeVandaag is alweer bijna 15 jaar actief met het vertalen van het Spaanse nieuws naar het Nederlands zodat alle niet Spaanssprekende en lezende Spanjefans op de hoogte kunnen blijven van de laatste ontwikkelingen etc. Wij zijn blij dat het aantal lezers blijft groeien maar we willen graag weten waar jij vandaan komt, wat je interesses zijn en wie jij bent.

Verder proberen we altijd te vernieuwen daarom zijn er enkele vragen over mogelijke toekomstige plannen, afhankelijk of er veel interesse voor is bij jullie, onze trouwe lezers. Daarbij valt te denken aan podcasts, YouTube-video’s, een betaalde versie van de website of een smartphone app.

Met andere woorden, we willen onze lezers beter leren kennen zodat we onze nieuwsberichten daarop af kunnen stemmen. Daarom zouden we het op prijs stellen als je een paar keuzevragen zou willen beantwoorden. Het duurt niet langer dan enkele minuten en is volledig anoniem, wij zien alleen antwoorden en niets anders. Alvast bedankt en ¡Muchas Gracias!

Ga naar de inhoud