Grootste kerstmand van Spanje met kampeerauto, Harley, Mercedes en vakantieappartement

Grootste kerstmand van Spanje met kampeerauto, Harley, Mercedes en vakantieappartement
Beeld: El Paisano / Canva

Grootste kerstmand van Spanje met kampeerauto, Harley, Mercedes en vakantieappartement

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

SEVILLA – Wil je deze kerst een appartement aan het strand in Cádiz, een kampeerauto, Harley Davidson, Mercedes, een cruise of reis naar Eurodisney winnen? Dat kan in een wegrestaurant in de provincie Sevilla. Voor 8 euro per ticket kun jij meedoen met de kerstloterij voor de prijzen uit deze kerstmand die daarnaast ook nog eens belastingvrij zijn. Onderaan dit artikel is een video te zien.

De waarde van de ‘cesta de Navidad’ van het wegrestaurant ‘El Paisano’ in Utrera in de provincie Sevilla is meer dan 700.000 euro. Deze bestaat uit meer dan 300 premies/prijzen waaronder een kampeerauto, een vakantieappartement aan de Costa de la Luz, een mercedes GLC, een Harley Davidson motor, reizen naar Eurodisney of met een cruise, computers, huishoudelijke apparaten, televisies, smartphones, Spaanse hammen, tientallen flessen cava en wijn maar ook tandpastatubes, reinigingsmiddel en glassex-flessen. Van alles wat dus.

Meedoen kan via DEZE WEBSITE waar ook alle prijzen vermeld staan. De loterij tickets kosten 8 euro per stuk met een maximum van 10 tickets per persoon. De tickets die gekocht worden via de website of ter plaatse in het wegrestaurant km 588 langs de Nacional IV tussen Sevilla en Cádiz, zijn van de ONCE en de winnaars worden op 5 januari, de dag voor Driekoningen, bekend gemaakt. Nu moet je nog geluk hebben maar met meer dan 300 prijzen zou je kunnen zeggen dat je altijd prijs hebt … als je dus geluk hebt!

Ga naar de inhoud