skip to Main Content
Politie rolt cocaïnesmokkel netwerk in België en Spanje op
Guardia Civil

Politie rolt cocaïnesmokkel netwerk in België en Spanje op

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – De Spaanse en Belgische politie hebben in totaal 19 mensen aangehouden in verband met een onderzoek naar cocaïnesmokkel vanuit Ecuador naar Spanje en België. De bende smokkelde cocaïne in hout naar de havens van Algeciras in Spanje en Antwerpen in België. De Guardia Civil zegt dat ook Colombia en Nederland bij het onderzoek betrokken zijn.

Tijdens de internationale samenwerking tussen politiekorpsen heeft men 1.250 kilo cocaïne in beslag genomen. Bijna 780 kilo cocaïne was verstopt in uitgeholde boomstammen en houten bielzen die aankwamen in de haven van Algeciras. 30 dagen eerder werd er in de haven van Antwerpen ook al 470 kilo gevonden.

Volgens de Guardia Civil maken de aangehouden 19 criminelen deel uit van een bende bestaande uit 26 personen. In de haven van Algeciras werden vijf containers gecontroleerd die uit Ecuador kwamen. In deze containers trof men tropisch hout aan dat was uitgehold en waarin 797,7 kilo cocaïne zat verstopt.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Ach ja, we kijken er niet meer van op als Nederlanders bij betrokken zijn. Nederland blijft de Colombia van Europa en dat komt niet door de Marokkanen. Dat mag ook een keer gezegd worden tegen die hypocriete Nederlanders.

  2. Ach ja, we kijken er niet meer van op als Nederlanders bij betrokken zijn. Nederland blijft de Colombia van Europa en dat kom niet door de Marokkanen. Dat mag ook een keer gezegd worden tegen die hypocriete Nederlanders.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken