Search
menu
Search

591 inwoners van Spanje reizen mee met de wereldcruise van MSC Cruises

591 inwoners van Spanje reizen mee met de wereldcruise van MSC Cruises
Beeld: MSC Cruises / web

591 inwoners van Spanje reizen mee met de wereldcruise van MSC Cruises

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – Zaterdag 7 januari was het zover. Voor het eerst in drie jaar is de wereldreis van MSC Cruises weer vertrokken. Er was schijnbaar zoveel vraag dat twee cruiseboten, MSC Magnifica en MSC Poesia, vanuit de haven van Barcelona vertrokken om in vier maanden tijd 33 landen en 53 bestemmingen te bezoeken. In totaal zijn er aan boord van de twee schepen ongeveer 5000 passagiers die in sommige gevallen meer dan 50.000 euro hebben betaald.

De MSC Magnifica en MSC Poesia waren eigenlijk al op 4 en 5 januari in Civitavecchia en Génova in Italië en op 6 januari in Marseille in Frankrijk vertrokken met passagiers uit Italië, Frankrijk en andere landen. Barcelona was de vierde en laatste haven waar zaterdag 7 januari ook 591 passagiers met de Spaanse nationaliteit aan boord gingen, 278 aan boord van de MSC Magnifica en 313 aan boord van de MSC Poesia.

Aan boord van de MSC Magnifica zullen passagiers genieten van een 117-daagse cruise waarbij ze verschillende landen en culturen zullen bezoeken, zoals Argentinië, Chili, Peru of de Cook Eilanden, maar ook Australië, Nieuw-Caledonië, Indonesië, Maleisië, India, en Jordanië.

Aan de andere kant zal de MSC Poesia, het tweede schip dat de rederij heeft gepositioneerd voor deze dubbele wereldreis, een reis van 119 dagen maken waarbij Costa Rica, San Francisco en Hawaï in de Verenigde Staten, Japan, China, Vietnam en onder andere Jordanië worden aangedaan.

De passagiers zullen tijdens hun cruise niet alleen enkele van de spectaculairste bestemmingen ter wereld bezoeken, maar ze zullen ook de wereld kunnen ontdekken via de gastronomie. Bekroonde chef-koks zullen met tussenpozen deelnemen aan de cruises om een compleet menu van drie of vier gangen te bereiden, elk met het allerbeste van hun respectievelijke keukens van over de hele wereld.

serenade
Spaans echtpaar boekt wereldcruise voor 152.000 euro
Een Spaans echtpaar uit Andalusië heeft voor 152.000 euro een wereldcruise geboekt, een cruise van 274 nachten waarbij 11 wereldwonderen tijdens 150 stops i …
icoon2022www.spanjevandaag.com
Ga naar de inhoud