skip to Main Content
1.200 euro verdienen als hoofdkussen-tester in Spanje
Pixabay

1.200 euro verdienen als hoofdkussen-tester in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Het bedrijf Koala Rest is gespecialiseerd in het leveren van rust tijdens het slapen maar ze zijn altijd op zoek naar verbeteringen. Daarom zoekt het bedrijf een persoon die hoofdkussens moet gaan testen. Met andere woorden, slapen en siesta houden en ook nog eens 1.200 euro per maand verdienen.

We weten niet zeker of het bij deze aanbieding van een baan om een reclamestunt gaat of dat het echt waar is en dat Koala Rest op zoek is naar de ideale hoofdkussen-tester in Spanje.

De bedoeling is dat de gekozen persoon gedurende drie maanden met een maandsalaris van 1.200 euro verschillende hoofdkussens gaat testen. Uiteraard gaat het daarbij niet alleen om slapen maar dient de tester gedetailleerd alles te omschrijven.

In totaal kan de hoofdkussen-tester dus 3.600 euro verdienen. Kandidaten kunnen zich via deze website aanmelden maar moeten wel 18 jaar of ouder zijn en woonachtig zijn in Spanje. Het is nog mogelijk tot 28 februari een CV op te sturen en Koala Rest uit te leggen waarom jij de geschikte en beste hoofdkussen-tester bent.

Nadat Koala Rest alle kandidaten heeft binnengekregen zal het bedrijf de eerste “probador de almohadas” van Spanje kiezen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Heb gepoogd een mailtje te sturen en te vragen of ik mee kan doen. Mailadres bestaat niet en er is ook geen formulier om je CV op in te vullen.. Nep dus!

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by