Search
menu
Search

1.200 euro verdienen als hoofdkussen-tester in Spanje

Oeps ... foto ontbreekt!

1.200 euro verdienen als hoofdkussen-tester in Spanje

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Het bedrijf Koala Rest is gespecialiseerd in het leveren van rust tijdens het slapen maar ze zijn altijd op zoek naar verbeteringen. Daarom zoekt het bedrijf een persoon die hoofdkussens moet gaan testen. Met andere woorden, slapen en siesta houden en ook nog eens 1.200 euro per maand verdienen.

We weten niet zeker of het bij deze aanbieding van een baan om een reclamestunt gaat of dat het echt waar is en dat Koala Rest op zoek is naar de ideale hoofdkussen-tester in Spanje.

De bedoeling is dat de gekozen persoon gedurende drie maanden met een maandsalaris van 1.200 euro verschillende hoofdkussens gaat testen. Uiteraard gaat het daarbij niet alleen om slapen maar dient de tester gedetailleerd alles te omschrijven.

In totaal kan de hoofdkussen-tester dus 3.600 euro verdienen. Kandidaten kunnen zich via deze website aanmelden maar moeten wel 18 jaar of ouder zijn en woonachtig zijn in Spanje. Het is nog mogelijk tot 28 februari een CV op te sturen en Koala Rest uit te leggen waarom jij de geschikte en beste hoofdkussen-tester bent.

Nadat Koala Rest alle kandidaten heeft binnengekregen zal het bedrijf de eerste “probador de almohadas” van Spanje kiezen.

Ga naar de inhoud