1.200 euro verdienen als hoofdkussen-tester in Spanje

1.200 euro verdienen als hoofdkussen-tester in Spanje
Beeld: Pixabay

1.200 euro verdienen als hoofdkussen-tester in Spanje

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Het bedrijf Koala Rest is gespecialiseerd in het leveren van rust tijdens het slapen maar ze zijn altijd op zoek naar verbeteringen. Daarom zoekt het bedrijf een persoon die hoofdkussens moet gaan testen. Met andere woorden, slapen en siesta houden en ook nog eens 1.200 euro per maand verdienen.

We weten niet zeker of het bij deze aanbieding van een baan om een reclamestunt gaat of dat het echt waar is en dat Koala Rest op zoek is naar de ideale hoofdkussen-tester in Spanje.

De bedoeling is dat de gekozen persoon gedurende drie maanden met een maandsalaris van 1.200 euro verschillende hoofdkussens gaat testen. Uiteraard gaat het daarbij niet alleen om slapen maar dient de tester gedetailleerd alles te omschrijven.

In totaal kan de hoofdkussen-tester dus 3.600 euro verdienen. Kandidaten kunnen zich via deze website aanmelden maar moeten wel 18 jaar of ouder zijn en woonachtig zijn in Spanje. Het is nog mogelijk tot 28 februari een CV op te sturen en Koala Rest uit te leggen waarom jij de geschikte en beste hoofdkussen-tester bent.

Nadat Koala Rest alle kandidaten heeft binnengekregen zal het bedrijf de eerste “probador de almohadas” van Spanje kiezen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.