1.200 euro verdienen als hoofdkussen-tester in Spanje

1.200 euro verdienen als hoofdkussen-tester in Spanje
Beeld: Pixabay

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Het bedrijf Koala Rest is gespecialiseerd in het leveren van rust tijdens het slapen maar ze zijn altijd op zoek naar verbeteringen. Daarom zoekt het bedrijf een persoon die hoofdkussens moet gaan testen. Met andere woorden, slapen en siesta houden en ook nog eens 1.200 euro per maand verdienen.

We weten niet zeker of het bij deze aanbieding van een baan om een reclamestunt gaat of dat het echt waar is en dat Koala Rest op zoek is naar de ideale hoofdkussen-tester in Spanje.

De bedoeling is dat de gekozen persoon gedurende drie maanden met een maandsalaris van 1.200 euro verschillende hoofdkussens gaat testen. Uiteraard gaat het daarbij niet alleen om slapen maar dient de tester gedetailleerd alles te omschrijven.

In totaal kan de hoofdkussen-tester dus 3.600 euro verdienen. Kandidaten kunnen zich via deze website aanmelden maar moeten wel 18 jaar of ouder zijn en woonachtig zijn in Spanje. Het is nog mogelijk tot 28 februari een CV op te sturen en Koala Rest uit te leggen waarom jij de geschikte en beste hoofdkussen-tester bent.

Nadat Koala Rest alle kandidaten heeft binnengekregen zal het bedrijf de eerste “probador de almohadas” van Spanje kiezen.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Dit mailadres doet het wel:
hola@tukoala.es
Maar dit staat dan ook op hun eigen site.. doe je er je voordeel mee.

Heb gepoogd een mailtje te sturen en te vragen of ik mee kan doen. Mailadres bestaat niet en er is ook geen formulier om je CV op in te vullen.. Nep dus!

Leuk hé! !!! Betaald worden terwijl je slaapt ?????

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.