Hilton opent nieuw hotel bij het Alicante-Elche vliegveld

Hilton opent nieuw hotel bij het Alicante-Elche vliegveld
Beeld: Hilton / web

Hilton opent nieuw hotel bij het Alicante-Elche vliegveld

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – De wereldberoemde hotelketen Hilton gaat een nieuw hotel bouwen, pal naast het vliegveld van de Costa Blanca, Alicante-Elche. Als je in dit hotel wilt slapen moet je echter nog wel even wachten want de opening staat pas gepland voor 2025. Een hotel bij het regionale vliegveld is een goede optie voor de reizigers die een vroege vertrekkende vlucht hebben of late aankomst.

Het Hilton hotel wordt gebouwd op een terrein naast het Repsol tankstation aan de Avenida Cartagena 59. Het hotel wordt 2.600 vierkante meter groot en gaat 72 kamers krijgen. Het gaat om een Hampton by Hilton hotel, wat betreft luxe iets minder dan de originele Hilton hotels.

Het interessante is dat dit het eerste hotel wordt bij het vliegveld Alicante-Elche want daar zijn nu alleen minder luxe hostals te vinden waarvan de meeste kamers verhuurd zijn aan werknemers in de buurt. Hilton heeft in Alicante een hotel genaamd Casa Alberola.

Hampton by Hilton, voorheen bekend als Hampton Inn of Hampton Inn & Suites, is een Amerikaanse hotelketen die een handelsmerk is van Hilton Worldwide. Het hotelmerk Hampton is een keten van redelijk geprijsde, budget tot middelgrote hotels met beperkte service en beperkte faciliteiten voor eten en drinken.

Ga naar de inhoud