SpanjeGram: Instagram foto’s van de Valencia regio

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
SpanjeGram: Instagram foto’s van de Valencia regio
Beeld: Peñiscola / Pixabay

MADRID – Omdat niet alle lezers een Instagram account hebben wij een selectie gemaakt van de mooiste foto’s van de regio Valencia die we op Instagram hebben gevonden. Wij noemen dit SpanjeGram.

De Comunidad Valenciana is een van Spanje’s zeventien autonome regio’s en bestaat uit 3 provincies (Valencia, Alicante en Castellón), 34 comarcas (deelregio’s) en 542 gemeenten. In totaal wonen er in de hele regio iets meer dan 5 miljoen mensen waarvan ook het grootste aantal Nederlanders en Belgen dat in Spanje woont.

De streek wordt buiten de regio ook ‘Levante’ genoemd maar niet in de regio zelf. Dat woord verwijst overigens naar een groter gebied dan alleen de regio Valencia. De hoofdstad is het gelijknamige Valencia. In het noordoosten grenst de regio aan Catalonië, in het noordwesten aan Aragón, in het westen aan Castilla-La Mancha en in het zuiden aan Murcia.

De regio heeft een zeer lange kustlijn aan de Middellandse Zee. Door de invloed van de zee is het klimaat ook milder dan dat van regio’s als Madrid die in het binnenland liggen. Dankzij de lange stranden en veel zon wordt de regio jaarlijks door veel toeristen bezocht.

Dit keer hebben we als onderdeel van SpanjeGram op Instagram gezocht naar de mooiste foto’s die gemaakt zijn in de Valencia regio.

NOTA: Om het overzichtelijker te maken hebben we de titels en omschrijvingen weggelaten bij het plaatsen (embedden) van de Instagram posts. Door op de foto te klikken wordt Instagram geopend en kun je de titel en omschrijving lezen.

Heb je een foutje ontdekt? Heb je een vraag? Mail ons!
Reageren op dit artikel kan via onze Facebook pagina of Facebook groep.
Gehele of gedeeltelijke reproductie van dit artikel en de daarbij geplaatste foto’s is zonder schriftelijke toestemming verboden. Het artikel staat geregistreerd bij Safe Creative Copyright Registry on the Net.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
dag/nacht
Scroll naar top
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.