Verse pizza’s uit de muur trekken nu mogelijk in Málaga

Verse pizza’s uit de muur trekken nu mogelijk in Málaga
Beeld: Pizzorro / Facebook

MÁLAGA – Woon je in Málaga of omgeving en ben je fan van nieuwtjes en van pizza’s, dan is dit jouw mogelijkheid om als een van de eersten in Spanje een verse recent klaargemaakte pizza uit de muur te trekken. Uiteraard zijn de Nederlanders en Belgen al veel langer gewend om een kroket of frikandel uit de muur te trekken maar een pizza is in ieder geval in Spanje nieuw.

Wie houdt er nou niet van pizza? Maar soms is de pizzeria dicht en kun je geen verse pizza meer krijgen. In de wijk Campanillas in Málaga heeft de pizzeria Pizzorro van eigenaar Jean Danual Hagolle een pizza-automatiek (in Spanje vending genoemd) geïnstalleerd en in gebruik genomen.

Het systeem dat pizzeria Pizzorro gebruikt komt uit Frankrijk waar deze vorm van pizza’s bestellen blijkbaar al erg populair is met meer dan 750 machines (over de hele wereld). In Spanje is deze ‘vending’ machine in Málaga echter de eerste van Spanje maar als het aan de eigenaar ligt zeker niet de laatste. Bedrijven uit Gerona en Guipúzcoa hebben al interesse getoond.

Het is mogelijk om 24 uur per dag verse pizza’s te bestellen. Het apparaat zelf heeft een capaciteit van 70 pizza’s die bewaard worden in een koelruimte die aan de automatiek vast zit. 

Op dit moment zijn er 12 versies te koop met prijzen tussen de 5,90 en 8 euro per stuk. Elke pizza heeft voorgekookt deeg en bovenop zijn verse ingrediënten zonder te koken. De computer beheert automatisch de voorraden, de vervaldatums en de kook parameters van elke pizza.

Pizzeria Pizzorro is gelegen in de Calle José Calderón, 2 Local 1 in de wijk Campanillas in Málaga. Bekijk hier de Facebook pagina.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.