ACTION opent 30e winkel van Spanje in La Vall d’Uixó in de provincie Castellón

ACTION opent 30e winkel van Spanje in La Vall d'Uixó in de provincie Castellón
Beeld: ACTION / ingezonden

ACTION opent 30e winkel van Spanje in La Vall d’Uixó in de provincie Castellón

De Nederlandse ACTION-keten heeft op donderdag 7 maart 2024 haar alweer dertigste winkel in Spanje geopend. Dat is op zich al een mijlpaal, maar voor de Valencia regio komt het aantal winkels met de nieuwe ACTION in La Vall d’Uixó in de provincie Castellón op acht te staan.

De nieuwe ACTION-winkel in de provincie Castellón is geopend aan de Avenida de Europa, 7 B. De ACTION heeft een winkeloppervlakte van bijna 814 vierkante meter. Deze tweede ACTION in de provincie Castellón is van 9.00 tot 21.30 uur geopend van maandag tot en met zaterdag.

ACTION heeft nu dertig winkels in Spanje, gelegen in de autonome regio’s Catalonië, Valencia regio, Murcia regio en Madrid regio. Het assortiment van de ACTION winkel is hetzelfde als alle andere ACTION-winkels in Spanje met meer dan 1.500 van de producten kosten minder dan 1 euro en de gemiddelde prijs van alle producten is minder dan 2 euro. Er zijn 6.000 producten van hoge kwaliteit, verdeeld over 14 productcategorieën (van speelgoed en handwerk tot huishoudelijke producten, tuinieren, doe-het-zelf en voeding), tegen de betaalbaarste prijs.

ACTION heeft in Spanje een website en een smartphone-app, maar helaas voor veel Nederlanders en Belgen en andere ACTION-fans die niet dicht bij een van de 29 winkels wonen, kun je niet online boodschappen doen. KLIK HIER om alle winkels in Spanje op een kaart te bekijken.

Ga naar de inhoud