skip to Main Content
Marbella wil drie tuinbruggen aanleggen
Diario Sur

Marbella wil drie tuinbruggen aanleggen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – De gemeente Marbella is van plan om drie drukke bruggen in de stad aan te kleden met bloemen en planten om zo een vorm van hangende tuinen te creëren. In totaal heeft de gemeente voor dit project 150.000 euro uitgetrokken. Het gaat om de de voetgangersbrug in Puente Romano, de passage over de Avenida Cánovas del Castillo en de ondergrondse doorgang bij de parkeergarage aan de Avenida del Mar.

Met de creatie van de tuinen op deze drie bruggen wil men het verouderde aspect van de bruggen verbeteren en vernieuwen en meteen ook de reclame die op diverse bruggen te vinden is weghalen.

Zoals de krant Diario Sur schrijft gaat het om drie bruggen of loopbruggen waarvan een in Puente Romano in het westen van Marbella over de N-340 weg. Deze brug heeft een oppervlakte van 109 m2 aan beide kanten.

Bij de ondergrondse parkeerplaats aan de Avenida del Mar in het centrum van Marbella zal bij de ingang (Calle El Fuerte) een tuin gemaakt worden met een afmeting van 7 m breed en 1,25 m hoog en bij de uitgang (Calle Miguel Cano) een deel van 7,5 bij 1,4 m.

De passage over de Avenida Cánovas del Castillo in de Miraflores wijk naast de Juan Ramón Jiménez school zal een 27 meter brede tuin krijgen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken