Marbella wil drie tuinbruggen aanleggen

Marbella wil drie tuinbruggen aanleggen
Beeld: Diario Sur

Marbella wil drie tuinbruggen aanleggen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – De gemeente Marbella is van plan om drie drukke bruggen in de stad aan te kleden met bloemen en planten om zo een vorm van hangende tuinen te creëren. In totaal heeft de gemeente voor dit project 150.000 euro uitgetrokken. Het gaat om de de voetgangersbrug in Puente Romano, de passage over de Avenida Cánovas del Castillo en de ondergrondse doorgang bij de parkeergarage aan de Avenida del Mar.

Met de creatie van de tuinen op deze drie bruggen wil men het verouderde aspect van de bruggen verbeteren en vernieuwen en meteen ook de reclame die op diverse bruggen te vinden is weghalen.

Zoals de krant Diario Sur schrijft gaat het om drie bruggen of loopbruggen waarvan een in Puente Romano in het westen van Marbella over de N-340 weg. Deze brug heeft een oppervlakte van 109 m2 aan beide kanten.

Bij de ondergrondse parkeerplaats aan de Avenida del Mar in het centrum van Marbella zal bij de ingang (Calle El Fuerte) een tuin gemaakt worden met een afmeting van 7 m breed en 1,25 m hoog en bij de uitgang (Calle Miguel Cano) een deel van 7,5 bij 1,4 m.

De passage over de Avenida Cánovas del Castillo in de Miraflores wijk naast de Juan Ramón Jiménez school zal een 27 meter brede tuin krijgen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.