Nieuwe Spaanse Netflix serie vanaf 15 april: ‘Los herederos de la Tierra’ van de makers van ‘Kathedraal van de zee’

Nieuwe Spaanse Netflix serie vanaf 15 april: ‘Los herederos de la Tierra’ van de makers van ‘Kathedraal van de zee’
Beeld: Netflix

Nieuwe Spaanse Netflix serie vanaf 15 april: ‘Los herederos de la Tierra’ van de makers van ‘Kathedraal van de zee’

MADRID – Vanaf vrijdag 15 april kunnen alle Netflix kijkers die fan zijn van Spaanse series weer genieten van een nieuwe productie. Het gaat om de achtdelige serie ‘Los herederos de la Tierra’ of in het Engels ‘Heirs to the Land’. Een serie gebaseerd op de gelijknamige roman van Ildefonso Falcones. De serie speelt zich af in het 14e-eeuwse Barcelona en is een vervolg op de ‘Kathedraal van de Zee’, die tevens op Netflix te zien is.

In 2018 produceerde AtresMedia voor het Spaanse tv-kanaal Antena3 de serie ‘La catedral del mar’ die later via Netflix wereldwijd te zien was. Het was meteen een populaire Spaanse serie die gebaseerd is op het boek van Ildefonso Falcones waarvan meer dan twee miljoen exemplaren zijn verkocht. Deze serie speelde zich af in Barcelona in de veertiende eeuw.

Op die populaire serie is nu een vervolg gemaakt, genaamd ‘Los herederos de la Tierra’, naar het gelijknamige boek van dezelfde schrijver Ildefonso Falcones, in het Nederlands ‘De erfgenamen’ . Het gaat om een achtdelige serie van elk ongeveer 50 minuten die zich opnieuw afspelen in het Barcelona van de veertiende eeuw. 

De serie vertelt het verhaal van de jonge Hugo Llor, de zoon van een overleden zeeman, die op de scheepswerven werkt dankzij de vrijgevigheid van een van de meest gerespecteerde mannen van de stad: Arnau Estanyol (uit de Kathedraal van de Zee). Hugo’s droom om scheepsbouwer te worden wordt afgebroken wanneer de familie Puig, een fervent vijand van zijn mentor, misbruik maakt van zijn positie voor de nieuwe koning om de wraak te nemen die ze al jaren koesteren.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.