¡OLE! De voorjaarseditie van het glossy Spanje Magazine ESPANJE! is uit

¡OLE! De voorjaarseditie van het glossy Spanje Magazine ESPANJE! is uit
Beeld: SpanjeVandaag / ESPANJE!

¡OLE! De voorjaarseditie van het glossy Spanje Magazine ESPANJE! is uit

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Vanaf vrijdag 8 april ligt de voorjaarseditie van hét Spanje magazine ESPANJE! weer bij de abonnees op de mat. In het tweede magazine van 2022 is weer veel moois en interessants over Spanje te lezen. Als je al lid bent krijg je het magazine vanzelf thuisgestuurd. Als je nog geen lid bent dan kun je jezelf nog aanmelden, en krijg je ‘m ook meteen thuisgestuurd nadat je betaling binnen is. 

De voorjaarseditie 2022 van ESPANJE! is verschenen! Je kunt deze HIER bestellen en tot begin juli in de winkel kopen. Het is een heerlijk nummer boordevol leuke tips en inspiratie met onder andere: Edwin Winkels over 40 jaar reizen, werken en leven in Spanje en de metamorfose van ‘zijn stad’ Barcelona; een mooie reportages over kamperen en wandelen in Andalusië en de Pyreneeën; heerlijke verhalen over Madrid, Salamanca en Barcelona en roadtrips door de verrassend mooie Sierra de Francia in de provincie Salamanca en door Catalonië

Chloë Sterk ontdekt het ongelofelijk mooie Canarische eiland El Hierro; Luna Zegers schrijft over de leukste muziekfestivals van Spanje; Historicus Edwin De Maesschalck verteld over de band tussen Karel V en de Nederlanden; we bekijken Madrid door de ogen van van NOS-correspondent Rop Zoutberg; een leuke cd-keuze van flamencozangeres en schrijfster Luna Zegers en natuurlijk heerlijke Spaanse recepten.

Wil je ESPANJE! snel in de brievenbus?

Profiteer dan van 10 euro korting en neem een abonnement van 5 nummers op ESPANJE! Je krijgt meer dan 25% korting op de winkelprijs, je betaalt slechts 24,95 euro voor vijf edities (dat is 10 euro korting op de winkelprijs van 34,95 euro), je krijgt korting op Spaanse films en evenementen en hebt altijd als eerste het nieuwste magazine in huis terwijl je ook de digitale editie in je mailbox ontvangt. KLIK HIER!

ESPANJE! Reis- en cultuurmagazine is dé Nederlandstalige glossy over Spanje en de Spaanstalige wereld dat vier keer per jaar in Nederland en België verschijnt. ESPANJE! is een hoogwaardig journalistiek magazine met inspirerende reisreportages, mooie interviews, boeiende columns, heerlijke recepten en honderden tips voor liefhebbers van Spanje. Meer informatie lees je op de website espanje.nl

Ga naar de inhoud