Wonen in InTempo Benidorm kan 200.000 tot 1 miljoen euro kosten

Wonen in InTempo Benidorm kan 200.000 tot 1 miljoen euro kosten
Beeld: El Confidencial

BENIDORM – Weliswaar is nog niet bekend wat de uiteindelijke verkoopprijzen zullen zijn van de 256 luxe appartementen maar de woningen in de bekendste wolkenkrabber van Benidorm InTempo zullen waarschijnlijk tussen de 200.000 en 1 miljoen euro gaan kosten. Binnenkort gaan de appartementen na een vertraging van 12 jaar en veel obstakels in de verkoop.

InTempo is bijna 200 meter hoog en heeft 47 verdiepingen waarin 256 luxe appartementen zijn gebouwd. InTempo is de tweede hoogste wolkenkrabber waar mensen in wonen van Europa en in Benidorm en omgeving is het gebouw een opvallend gebouw vanwege de twee torens en de goudkleurige diamant bovenin.

Precies in het hoogste deel van de InTempo torens zullen de duurste appartementen te vinden zijn die het investeringsfonds Strategic Value Partners (SVPGlobal) in de verkoop zal doen. De prijzen zijn nog niet bekend maar er wordt gesproken van één miljoen of meer voor de duurste woningen.

InTempo is met recht een opvallend gebouw vanwege de goudkleurige panelen aan de buitenkant en de goudkleurige diamantvorm in het hoogste deel van de twee torens. Aan de buitenkant is het niet te zien maar achter de gouden panelen en ramen bevinden zich appartementen met een tot vier slaapkamers met een modern art deco interieur.

Op de eerste verdieping bevinden zich appartementen tussen de 70 en 80 m2 groot met een slaapkamer. Tussen de 2e en 37e verdieping bevinden zich appartementen tussen de 74 en 95 m2 met twee slaapkamers terwijl vanaf verdieping 38 de appartementen drie of vier slaapkamers hebben en 120 tot 230 m2 groot zijn.

Vanaf de 22e verdieping zullen de prijzen van de appartementen stijgen terwijl op de verdiepingen 46 en 47 er gemeenschappelijke zones komen met een gym, jacuzzi, zwembad en chill out zones.

Bekijk HIER foto’s van het interieur.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meest recente artikelen

15
Reageer op dit artikel

12 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Frieda Van Steen

Deze hoogbouw is aan mij niet besteed zou er mij niet veilig en ongemakkelijk voelen voor mij een fijne misschien wel iets oudere villa met zwembad maar niet direct aan zee. 40 min. Stappen kan wel zeker. Maar iedereen moet gaan wonen waar hij graag is dus succes.

Ed

Over smaak valt te twisten maar opvallen doet dit gebouw in ieder geval. Het is ook echt wel mooier dan de doorsnee wolkenkrabber en een markant beeld in de skyline van Benidorm. Best een aanwinst alleen die prijzen……en als ik het kon betalen zou ik toch liever een vrijstaande villa/bungalow in het buitengebied verkiezen. Smaken verschillen gelukkig.

Son

Jaloezie ???
Als je dat kan betalen waarom dan niet
Je moet wel hoog zitten want tot ieders verbazing is er nog een building aan de voorkant bijgekomen die je uitzicht kan belemmeren

Ernest

Over smaak valt dus wel te twisten!!!

Rob

En nu maar hopen dat het slecht verkoopt, zodat die Amerikaanse parasieten de boel met groot verlies achter moeten laten.
En nooit meer terug keren hier in Spanje.
Stelletje geldwolven.

liliane.vervliet@skynet.be

Mooi gebouw !!!Ik wil daar wel niet in wonen.

Ramon

Man man wat een paupergebouw. Luxe door goud, een diamand? Een kleuter kan nog beter ontwerpen. Doelgroep nouveau riche tokkies uit oa Rusland met een dikke gouden schakelketting om de te dikke nek met rode gebrande kop en andere proleten. Aan de andere kant het past wel in de treurnis van Benidorm.

tripplepit

Allemaal naar Malaga, leren parachutespringen.
Tower inferno……

Nieuwsgierig

Hoe is het nu met de lift gesteld ???

Francis

Was dit nu echt waar van die lift of was het een kwakkel.

Wave

Kwakkel van de pers

Wave

Proficiat aan de architecten van dit gebouw, werkelijk een aantrekkingspool voor Benidorm
Het woord “kunst” is hier van toepassing

Anders dan de appartementen aan de kust van de Benelux die eruitzien als betonnen dozen

Maikel

Ik vroeg me eigenlijk af wanneer ze die toren gingen slopen; Hij is zo ongelofelijk lelijk, het lijkt wel alsof dat ding daar 40 jaar geleden door de Sovjet Unie geplaatst is.

Francis

Over smaak valt niet te twisten, maar ik vind het een mooie blok.

leo

Ik gaat nooit maar dan ook never nooit in zo´n lelijk gebouw wonen, ongelovelijk dat men daar zoveel geld voor vraagt. Kan er wel luxe aanwezig zijn maar daar kun je ook makkelijk zonder. Vraag me ook af wat er met zo´n enorm gebouw zou gebeuren bij een natuur ramp blijft het staan of stort het in?

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.