Wonen in InTempo Benidorm kan 200.000 tot 1 miljoen euro kosten

Oeps ... foto ontbreekt!

Wonen in InTempo Benidorm kan 200.000 tot 1 miljoen euro kosten

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BENIDORM – Weliswaar is nog niet bekend wat de uiteindelijke verkoopprijzen zullen zijn van de 256 luxe appartementen maar de woningen in de bekendste wolkenkrabber van Benidorm InTempo zullen waarschijnlijk tussen de 200.000 en 1 miljoen euro gaan kosten. Binnenkort gaan de appartementen na een vertraging van 12 jaar en veel obstakels in de verkoop.

InTempo is bijna 200 meter hoog en heeft 47 verdiepingen waarin 256 luxe appartementen zijn gebouwd. InTempo is de tweede hoogste wolkenkrabber waar mensen in wonen van Europa en in Benidorm en omgeving is het gebouw een opvallend gebouw vanwege de twee torens en de goudkleurige diamant bovenin.

Precies in het hoogste deel van de InTempo torens zullen de duurste appartementen te vinden zijn die het investeringsfonds Strategic Value Partners (SVPGlobal) in de verkoop zal doen. De prijzen zijn nog niet bekend maar er wordt gesproken van één miljoen of meer voor de duurste woningen.

InTempo is met recht een opvallend gebouw vanwege de goudkleurige panelen aan de buitenkant en de goudkleurige diamantvorm in het hoogste deel van de twee torens. Aan de buitenkant is het niet te zien maar achter de gouden panelen en ramen bevinden zich appartementen met een tot vier slaapkamers met een modern art deco interieur.

Op de eerste verdieping bevinden zich appartementen tussen de 70 en 80 m2 groot met een slaapkamer. Tussen de 2e en 37e verdieping bevinden zich appartementen tussen de 74 en 95 m2 met twee slaapkamers terwijl vanaf verdieping 38 de appartementen drie of vier slaapkamers hebben en 120 tot 230 m2 groot zijn.

Vanaf de 22e verdieping zullen de prijzen van de appartementen stijgen terwijl op de verdiepingen 46 en 47 er gemeenschappelijke zones komen met een gym, jacuzzi, zwembad en chill out zones.

Bekijk HIER foto’s van het interieur.

Ga naar de inhoud