Plannen voor een uitzichtpunt bij het Barranco Rubio strand in Orihuela Costa

Plannen voor een uitzichtpunt bij het Barranco Rubio strand in Orihuela Costa
Beeld: Google Street view / screenshot

Plannen voor een uitzichtpunt bij het Barranco Rubio strand in Orihuela Costa

ALICANTE – Er zijn plannen om aan het Playa Barranco Rubio strand in Orihuela Costa een nieuw uitzichtpunt aan te leggen. Dat moet komen in de wijk Campoamor in de gemeente Orihuela Costa op een terrein dat de naam ‘Fuente de la Gota’ heeft. Er is 113.256 euro beschikbaar voor de aanleg van het uitzichtpunt en verbetring van het bestaande park.

Op dit moment wordt het terrein gebruikt als een park inclusief wandelpaden met bankjes. Maar er moet dus een uitzichtpunt bij komen en het geheel moet beter ingericht worden met betere voorzieningen. Het terrein dat de naam ‘Fuente de la Gota’ heeft grenst direct aan het strand en wordt aan beide kanten omringd door een weg met parkeerplaatsen en woningen.

Als het aan het plan ligt moeten er wandelpaden bij komen, moet er een betere verbinding gemaakt worden met bestaande wandelroutes en fietspaden, moeten er fietsstallingen komen en moeten er diverse zones komen waar men kan rusten in de schaduw. Er moeten ook andere planten en bomen bijkomen om er een groene zone van te maken. De aanleg moet in totaal acht maanden duren.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.