Action heeft tiende winkel in de Valencia regio en 36e winkel in Spanje geopend

Action heeft tiende winkel in de Valencia regio en 36e winkel in Spanje geopend
Beeld: ingezonden

Action heeft tiende winkel in de Valencia regio en 36e winkel in Spanje geopend

Met de opening van hun tiende winkel van de Valencia regio in La Pobla de Vallbona, biedt Action nu 6000 producten verdeeld over 14 verschillende productcategorieën aan de lokale bevolking. Het is alweer de 36e Action winkel in Spanje, waar vestigingen te vinden zijn in Catalonië, Aragón, Valencia regio, Murcia, Madrid regio, Castilla-La Mancha en Castilië en León.

De nieuwe winkel in La Pobla de Vallbona heeft een oppervlakte van 827 vierkante meter en een team van 15 medewerkers. Dit is de 36e vestiging van Action in Spanje en een belangrijke aanwinst voor de regio.

Action heeft onlangs twee nieuwe winkels geopend in Catalonië, namelijk in El Vendrell en Terrassa. Met deze toevoegingen komt het totale aantal Action-winkels in Catalonië op 16. Hiermee versterkt de keten haar aanwezigheid in deze regio naast de opening in La Pobla de Vallbona.

In april opende Action ook hun negende winkel in de Valencia regio, in de gemeente Orihuela. Deze opeenvolgende openingen onderstrepen het commitment van Action om hun formule van goedkope, maar kwalitatieve producten naar meer Spaanse gemeenschappen te brengen.

Met het oog op de toekomst, blijft Action zich richten op verdere groei in Spanje en andere Europese markten. De keten streeft ernaar om haar netwerk van winkels uit te breiden en haar unieke winkelconcept naar meer regio’s en steden te brengen, waardoor nog meer consumenten kunnen profiteren van hun aantrekkelijke prijzen en verscheidenheid aan producten.

Veel lezers vragen zich echter af … wanneer komt er een ACTION in Andalusië, of op de Balearen of Canarische Eilanden? Helaas hebben we daar, ondanks onze vragen aan ACTION España, geen antwoord op.

Ga naar de inhoud