André Rieu concert kaarten nog verkrijgbaar in Spanje

André Rieu concert kaarten nog verkrijgbaar in Spanje
Beeld: Archieffoto

André Rieu concert kaarten nog verkrijgbaar in Spanje

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – André Rieu is op zondag 7 juli weer begonnen met de populaire concertreeks op het Vrijthof plein in zijn geboortestad Maastricht. Maar in november dit jaar komt de wereldbekende ‘rey del vals’ na 20 jaar weer terug naar Spanje voor drie concerten.

De kaartverkoop voor de concerten in Barcelona, Madrid en Bilbao is reeds begonnen en ondanks dat deze goed verloopt zijn er toch nog kaarten verkrijgbaar. Ben je een Rieu- en Spanjefan dan is dit je kans om de Nederlandse artiest in Spanje te zien.

Op 13 november begint André Rieu’s korte tour in Spanje in Madrid waar hij in het Wizink Center zal optreden. Twee dagen later op 15 november treed Rieu op in het Bilbao Arena Miribilla in de Baskische stad Bilbao. Daarna sluit Rieu zijn tour in Spanje af met een optreden in Barcelona waar hij in het Palau Sant Jordi op het podium zal staan. Alle concerten beginnen om 21 uur.

De eerste en meteen ook laatste keer dat André Rieu en het Johann Strauss Orchestra voor concerten in Spanje was is alweer 20 jaar geleden. Toen trad de bekende artiest in 1999 op in Madrid en Barcelona.

Kaarten kunnen in Spanje gekocht worden bij de bekende verkoopadressen zoals deze . De entreeprijzen variëren tussen de 59 en 109 euro.

André Rieu concert kaarten nog verkrijgbaar in Spanje

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.