skip to Main Content
André Rieu concert kaarten nog verkrijgbaar in Spanje
Archieffoto

André Rieu concert kaarten nog verkrijgbaar in Spanje

MADRID – André Rieu is op zondag 7 juli weer begonnen met de populaire concertreeks op het Vrijthof plein in zijn geboortestad Maastricht. Maar in november dit jaar komt de wereldbekende ‘rey del vals’ na 20 jaar weer terug naar Spanje voor drie concerten.

De kaartverkoop voor de concerten in Barcelona, Madrid en Bilbao is reeds begonnen en ondanks dat deze goed verloopt zijn er toch nog kaarten verkrijgbaar. Ben je een Rieu- en Spanjefan dan is dit je kans om de Nederlandse artiest in Spanje te zien.

Op 13 november begint André Rieu’s korte tour in Spanje in Madrid waar hij in het Wizink Center zal optreden. Twee dagen later op 15 november treed Rieu op in het Bilbao Arena Miribilla in de Baskische stad Bilbao. Daarna sluit Rieu zijn tour in Spanje af met een optreden in Barcelona waar hij in het Palau Sant Jordi op het podium zal staan. Alle concerten beginnen om 21 uur.

De eerste en meteen ook laatste keer dat André Rieu en het Johann Strauss Orchestra voor concerten in Spanje was is alweer 20 jaar geleden. Toen trad de bekende artiest in 1999 op in Madrid en Barcelona.

Kaarten kunnen in Spanje gekocht worden bij de bekende verkoopadressen zoals deze. De entreeprijzen variëren tussen de 59 en 109 euro.

André Rieu concert kaarten nog verkrijgbaar in Spanje

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken