Search
menu
Search

André Rieu concert kaarten nog verkrijgbaar in Spanje

Oeps ... foto ontbreekt!

André Rieu concert kaarten nog verkrijgbaar in Spanje

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – André Rieu is op zondag 7 juli weer begonnen met de populaire concertreeks op het Vrijthof plein in zijn geboortestad Maastricht. Maar in november dit jaar komt de wereldbekende ‘rey del vals’ na 20 jaar weer terug naar Spanje voor drie concerten.

De kaartverkoop voor de concerten in Barcelona, Madrid en Bilbao is reeds begonnen en ondanks dat deze goed verloopt zijn er toch nog kaarten verkrijgbaar. Ben je een Rieu- en Spanjefan dan is dit je kans om de Nederlandse artiest in Spanje te zien.

Op 13 november begint André Rieu’s korte tour in Spanje in Madrid waar hij in het Wizink Center zal optreden. Twee dagen later op 15 november treed Rieu op in het Bilbao Arena Miribilla in de Baskische stad Bilbao. Daarna sluit Rieu zijn tour in Spanje af met een optreden in Barcelona waar hij in het Palau Sant Jordi op het podium zal staan. Alle concerten beginnen om 21 uur.

De eerste en meteen ook laatste keer dat André Rieu en het Johann Strauss Orchestra voor concerten in Spanje was is alweer 20 jaar geleden. Toen trad de bekende artiest in 1999 op in Madrid en Barcelona.

Kaarten kunnen in Spanje gekocht worden bij de bekende verkoopadressen zoals deze. De entreeprijzen variëren tussen de 59 en 109 euro.

André Rieu concert kaarten nog verkrijgbaar in Spanje

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?