skip to Main Content
Wapenarsenaal Nederlandse bende gevonden in Málaga
Policia Nacional / Twitter

Wapenarsenaal Nederlandse bende gevonden in Málaga

MÁLAGA – De politie heeft in een auto in een garage in Málaga een groot wapenarsenaal gevonden wat eigendom is van een vorig jaar opgepakte Nederlandse criminele bende. Het gaat om revolvers, geweren en semi automatische machinegeweren die allemaal geladen en klaar voor gebruik waren.

Na een onderzoek dat volgde op de arrestatie van diverse Nederlanders en de vondst van zes ton drugs in een loods in Málaga in oktober 2018, kon men het wapenarsenaal vinden.

In een geparkeerde auto in een garage troffen de agenten een Kalasjnikov, vijf machinegeweren, twee Skorpion-pistolen, twee automatische pistolen, een revolver, vier handgranaten en een heleboel munitie aan. Alle vuurwapens waren geladen en stonden op scherp, klaar voor gebruik.

Gedurende het onderzoek werden er niet alleen grote hoeveelheden drugs, wapens en meer dan 1 miljoen euro contant geld in beslag genomen maar ook 35 luxe personenwagens. Deze auto’s hadden dubbele bodems waarin de drugs vervoerd werden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 7 reacties
 1. Over Nederlanders gesproken … In heel de wereld staan ze bekend dat er vele zijn die het met kinderen doen…. Pedofielen ….Thailand en veel meer landen. Was laatst een programma op tv erover.
  Dat zijn Nederlanders die geen Dubbele Paspoort hebben wees daar maar trots op.
  En dan in Spanje die zich bezig houden met drugs zaken, ook die motorbendes die heten ook allemaal Harry en Hans ,……

  1. Ja die criminelen heten wel zeker Henk, Mark en Piet.
   Ze handelen in XTC en Weed en meer dat zijn Nederlanders en met 1 paspoort.Jullie zijn echt ziek in jullie hoofden

  1. Ja die Nederlandse criminelen in spanje kunnen er wat van coke weed wapens .Dus een goede naam hebben ze niet en dan nog niet te vergeten die belasting onderduikers

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by