Wapenarsenaal Nederlandse bende gevonden in Málaga

Wapenarsenaal Nederlandse bende gevonden in Málaga
Beeld: Policia Nacional / Twitter

MÁLAGA – De politie heeft in een auto in een garage in Málaga een groot wapenarsenaal gevonden wat eigendom is van een vorig jaar opgepakte Nederlandse criminele bende. Het gaat om revolvers, geweren en semi automatische machinegeweren die allemaal geladen en klaar voor gebruik waren.

Na een onderzoek dat volgde op de arrestatie van diverse Nederlanders en de vondst van zes ton drugs in een loods in Málaga in oktober 2018, kon men het wapenarsenaal vinden.

In een geparkeerde auto in een garage troffen de agenten een Kalasjnikov, vijf machinegeweren, twee Skorpion-pistolen, twee automatische pistolen, een revolver, vier handgranaten en een heleboel munitie aan. Alle vuurwapens waren geladen en stonden op scherp, klaar voor gebruik.

Gedurende het onderzoek werden er niet alleen grote hoeveelheden drugs, wapens en meer dan 1 miljoen euro contant geld in beslag genomen maar ook 35 luxe personenwagens. Deze auto’s hadden dubbele bodems waarin de drugs vervoerd werden.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
7 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Over Nederlanders gesproken … In heel de wereld staan ze bekend dat er vele zijn die het met kinderen doen…. Pedofielen ….Thailand en veel meer landen. Was laatst een programma op tv erover.
Dat zijn Nederlanders die geen Dubbele Paspoort hebben wees daar maar trots op.
En dan in Spanje die zich bezig houden met drugs zaken, ook die motorbendes die heten ook allemaal Harry en Hans ,……

In dit geval zijn het WEL een keer echte Nederlanders.
Marco H en Hansje V. beide uit brabant.

zie onderstaande link.
https://www.ed.nl/reusel-de-mierden/hoe-drugsbaron-marco-h-uit-reusel-werd-gepakt-met-6300-kilo-coke-in-spanje~acf5967c/?referrer=https://www.google.com/

Die Nederlanders waren dat Piet,Joost en Henk ?????

Ja die criminelen heten wel zeker Henk, Mark en Piet.
Ze handelen in XTC en Weed en meer dat zijn Nederlanders en met 1 paspoort.Jullie zijn echt ziek in jullie hoofden

Nederlanders ?? dubbele paspoorten Ja

Worden we misschien weer om de tuin geleid door het woord “Nederlandse” criminele bende?

Ja die Nederlandse criminelen in spanje kunnen er wat van coke weed wapens .Dus een goede naam hebben ze niet en dan nog niet te vergeten die belasting onderduikers

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.