Search
menu
Search

Deze gadgets helpen jouw hond tijdens de warmste dagen in Spanje

Deze gadgets helpen jouw hond tijdens de warmste dagen in Spanje
Beeld: via canva.com

Deze gadgets helpen jouw hond tijdens de warmste dagen in Spanje

Dit artikel is 8 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Volgende week is het weer zover. En waarschijnlijk is het ook niet de laatste keer deze zomer dat een hittegolf het Spaanse vasteland (Iberische schiereiland) en de Balearen in haar greep houdt. Voor mensen is dat moeilijk, maar ook dieren hebben het niet altijd eenvoudig. Deze krant zet even op een rijtje wat je kan doen om je hond te behoeden van problemen.

Ja hoor, ook je hond zou van de hitte best wel eens onwel kunnen worden. Dieren hebben niet altijd goede lichamelijke mechanismen om hun eigen temperatuur op peil te houden. Reden te meer dus om ervoor te zorgen dat je trouwe viervoeter goed verzorgd wordt. De Spaanse dierenspeciaalzaak Tiendanimal heeft een breed gamma aan artikelen om problemen te voorkomen.

Verfrissende drinkbak

Je hond moet natuurlijk meer drinken als het zo warm is. Tiendanimal verkoopt een drinkbakje van Summer Vibes. Je zet het steunbakje 2 uur in de diepvries, en het houdt vervolgens vijf uur lang het water van je hond lekker fris.

Verfrissende Bandana

Ook de Bandana van Summer Vibes doet wonderen. Dit comfortabel doekje voor de hals van je hond helpt tijdens de warme uren de ergste hitte tegen te houden. Vooral aangewezen voor wandelingen rond het middaguur.

Opvouwbaar zwembadje

Een klein opvouwbaar zwembadje dat je eenvoudig overal mee naartoe neemt. Het zwembadje is bestendig tegen de nagels van je hond. Het is gemaakt van duurzaam materiaal en zorgt ervoor dat je liefste vriend overal en altijd even in het water kan.

Verfrissend dekentje

Een kussen dat zo gemaakt is dat het de lichaamstemperatuur van je hond naar beneden helpt. In het kussen zit een verfrissende gel die in werking treedt wanneer je hond gaat liggen. Het verfrissend effect duurt een paar uur, en is eenvoudig op te laden als je de deken even laat rusten.

Een ijsje van Banana Split

Deze ijsjes zijn geschikt voor honden en je kunt ze elk moment van de dag cadeau doen. Je hoeft het enkel een half uurtje voor gebruik afkoelen. Ze zijn eenvoudig te verteren, erg lekker en gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten.

Wie in Spanje is met zijn hond weet meteen in welke winkel even langs te gaan.

Ga naar de inhoud