Vrouw rijdt in Mijas ter verdediging van de planten een tuincentrum binnen (video)

Vrouw rijdt in Mijas ter verdediging van de planten een tuincentrum binnen
Beeld: YouTube

Vrouw rijdt in Mijas ter verdediging van de planten een tuincentrum binnen (video)

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Deze week is een vrouw met haar auto een tuincentrum binnengereden uit verdediging van de lijdensweg van de planten die door haar gezien worden als ‘levende wezens’. De vrouw is geen onbekende van de winkel want zij beschuldigde de winkeleigenaren van planten-mishandeling. Het vreemde voorval waarbij geen gewonden vielen gebeurde afgelopen woensdag in de gemeente Mijas-Costa aan de Costa del Sol.

Volgens de regionale krant gaat het om het tuincentrum La Vega (Vivero La Vega) gelegen in Mijas-Costa. Het tuincentrum zelf liep diverse beschadigingen op na het vreemde voorval maar het winkelpersoneel en de aanwezige klanten kwamen gelukkig met de schrik vrij. 

Zoals de krant schrijft veroorzaakte de vrouw veel paniek in de winkel toen ze de aanwezige klanten en het personeel voor de zoveelste keer begon uit te schelden en van alles wat ze tegenkwam op de grond gooide. 

Daarna liep een vrouw zonder te betalen met diverse planten de winkel uit waarna ze in haar auto stapte en besloot het tuincentrum binnen te rijden waardoor er veel schade ontstond.

Een van de medewerkers nam met haar telefoon het hele gebeuren op wat ze daarna deelde op internet. De onderstaande video werd daarna door duizenden mensen bekeken en gedeeld en was ook op diverse televisie journaals te zien.

Ga naar de inhoud