Het is weer tijd voor de Feria de Málaga van 12 tot en met 19 augustus

Oeps ... foto ontbreekt!

Het is weer tijd voor de Feria de Málaga van 12 tot en met 19 augustus

Dit artikel is 9 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

De beroemde en bekende Feria van de stad Málaga vindt dit jaar plaats tussen 12 en 19 augustus, 8 dagen feest. De Feria de Málaga is een van de bekendste en drukbezochtste stadsfeesten van Zuid-Spanje en doet absoluut niets onder voor de Feria van bijvoorbeeld Sevilla. Het zijn meerdere dagen vol kleuren, muziek, Flamenco en cultuur waarbij op 12 augustus begint met het vuurwerk spektakel.

De Feria de Málaga begint dit jaar (2023) op vrijdagavond 11 augustus om 23.50 uur door de officiële opening van de burgemeester van de stad en de uit Málaga en voor het tweede jaar een lichtspektakel met honderden drones. Om middernacht vindt er een groots ‘Piromusical’ plaats, ofwel een vuurwerkspektakel met muziek.

Na de opening op vrijdagavond zal Málaga gedurende acht dagen tot en met 19 augustus in het teken staan van festiviteiten, dansen, muziek, drinken, eten, cultuur en voor de liefhebbers stierenvechten (waar natuurlijk niet iedereen van houdt). Op 19 augustus worden de festiviteiten afgesloten met een groot Flamenco-feest.

De Feria de Málaga is net zoals de Semana Santa een van de grootste en bekendste feesten van de stad Málaga waar traditiegetrouw duizenden mensen op af komen. De editie die in Málaga gehouden wordt staat erom bekend dat deze groots is opgezet en dat er uitbundig gefeest wordt. Bekijk HIER het hele programma (in het Spaans en PDF).

Ga naar de inhoud