ACTION opent met winkel in Carcaixent (Valencia) haar twintigste vestiging in Spanje

ACTION opent met winkel in Carcaixent haar twintigste vestiging in Spanje
Beeld: ACTION

ACTION opent met winkel in Carcaixent (Valencia) haar twintigste vestiging in Spanje

Dit artikel is 9 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

De Nederlandse ACTION-keten heeft op donderdag 7 september haar alweer twintigste winkel in Spanje geopend. Dat is op zich al een mijlpaal, maar voor de Valencia regio komt het aantal winkels met de nieuwe ACTION in Carcaixent ook alweer op zes te staan. Deze nieuwe ACTION in de Valencia regio volgt op de winkel die op 2 september in Barberá del Vallés in de provincie Barcelona werd geopend.

De nieuwe ACTION-winkel in Carcaixent is gelegen aan de Carrer Sant Domènec 21-23 en heeft een winkeloppervlakte van 1.000 vierkante meter en beschikt ook over een parking met 120 parkeerplaatsen. Deze zesde ACTION in de Valencia regio is van 9.00 tot 21.30 uur geopend van maandag tot en met zaterdag.

ACTION heeft nu twintig winkels in Spanje gelegen in de autonome regio’s Catalonië, Valencia regio, Murcia regio en Madrid regio. Het assortiment van de ACTION winkel is hetzelfde als alle andere ACTION-winkels in Spanje met meer dan 1.500 van de producten kosten minder dan 1 euro en de gemiddelde prijs van alle producten is minder dan 2 euro. Er zijn 6.000 producten van hoge kwaliteit, verdeeld over 14 productcategorieën (van speelgoed en handwerk tot huishoudelijke producten, tuinieren, doe-het-zelf en voeding), tegen de betaalbaarste prijs.

ACTION in Spanje

Op 17 februari 2022 begon het ACTION-avontuur in Spanje met de eerste winkel in Girona. Daarna volgden drie andere winkels in Sabadell (3 maart 2022), L’Hospitalet de Llobregat (17 maart 2022) en Figueres (14 april 2022). Daarna werd het lange tijd stil maar kreeg de Spaanse ACTION-website in september 2022 een nieuwe impuls en kwam er een ACTION-app in Spanje.

Op 3 november 2022 kwam er een nieuwe ACTION winkel bij in Tarragona, wat de vijfde ACTION winkel van Catalonië en Spanje werd. Op 16 februari 2023 werd de zesde ACTION winkel geopend in Alcalá de Henares, wat de eerste winkel was buiten Catalonië. Deze werd op 2 maart 2023 gevolgd door een tweede winkel buiten Catalonië, de achtste in Spanje en de eerste in de Murcia regio waar Alcantarilla werd gekozen om een ACTION te openen.

Op 22 maart 2023 werd de eerste winkel in de Valencia regio geopend in Villarreal (Castellón) gevolgd door een tweede winkel in Sagunto (Valencia) en een winkel in Vilafranca del Penedès (Barcelona), gevolgd door de achtste winkel in Catalonië in Sant Fruitós de Bages bij Manresa (Barcelona). Op 29 juni 2023 werd de tweede winkel in de Murcia regio geopend. Op 6 juli 2023 werd de winkel in Elche aan de Costa Blanca geopend en op 8 juli 2023 opende de winkel in Premia de Mar in de provincie Barcelona

Op 13 juli opende een winkel in Petrer, de derde ACTION in de provincie Alicante. Op 20 juli 2023 werd de tweede ACTION van de Madrid regio geopend in Torrejón de Ardoz. Op 2 september 2023 werd in Barberá del Vallés (Barcelona) de negende winkel in Catalonië geopend. Op 7 september werd in Carcaixent de zesde winkel in de Valencia regio geopend.

KLIK HIER   om alle winkels in Spanje op een kaart te bekijken.

Ga naar de inhoud