Het actuele nieuws uit Nederland & België in het Spaans

Het actuele nieuws uit Nederland & België in het Spaans
Beeld: 123rf

Het actuele nieuws uit Nederland & België in het Spaans

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Vanaf nu bieden we bij SpanjeVandaag in samenwerking met HolandaNoticias ook het laatste en actuele nieuws over Nederland en België aan maar dan in het Spaans. Dat is makkelijk als je de Spaanse taal machtig bent en wat er in Nederland en België gebeurt in het Nederlands wil lezen of als je met Spaanse lessen bezig bent of om met je Spaanse vrienden en/of familie te delen.

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het Nederlandse en Belgische nieuws er uit ziet in het Spaans? Vanaf nu is het mogelijk om elke dag ook het belangrijkste Nederlandse en Belgische nieuws in het Spaans te lezen via de website HolandaNoticias

Uiteraard wordt er over de corona-crisis geschreven maar ook over andere actualiteiten, cultuur, traditie en recepten. Zo heeft HolandaNoticias de categorie ‘recetas ’ met daar typische en traditionele Nederlandse recepten in het Spaans met o.a. de stamppotten en erwtensoep.

Elke dag wordt HolandaNoticias bijgewerkt met nieuws en informatieve artikelen. Sommige van de artikelen delen we ook via onze FacebookPagina en FacebookGroep.

Bij SpanjeVandaag is het mogelijk om je HIER in te schrijven voor de gratis dagelijkse nieuwsbrief en ook HolandaNoticias heeft een nieuwsbrief (boletín) die nu nog niet elke dag maar wel regelmatig verstuurd wordt. Je kunt je ook daar gratis voor aanmelden via DEZE LINK.

Dus, wil je elke dag op de hoogte gehouden worden over wat er in Nederland en België gebeurt en dat in het Spaans lezen, dan is dat nu mogelijk bij HolandaNoticias .

BEZOEK DE WEBSITE HOLANDANOTICIAS

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.