Meer privé dan commerciële vliegtuigen bij Mallorca

Meer privé dan commerciële vliegtuigen bij Mallorca
Beeld: Freepik

Meer privé dan commerciële vliegtuigen bij Mallorca

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – De gevolgen van de pandemie zijn niet alleen op de grond maar ook in de lucht te merken wat betreft het aantal vliegtuigen. Via de website en smartphone app Flightradar24 is het mogelijk om het luchtruim af te zoeken naar vluchten. De regionale krant van de Balearen deed dat voor Mallorca waarbij het opviel dat er meer privé vluchten dan commerciële vluchten in de lucht waren.

Het gaat om wat er vrijdag rond 12 uur ‘s middags in de lucht was boven de eilanden waarbij opviel dat er op dat moment slechts 6 vliegtuigen boven de eilanden vlogen. Daarbij ging het om 2 commerciële vluchten, te weten een vlucht van Ryanair afkomstig van Barcelona en een vlucht van Air Europa die van Mallorca naar Madrid vloog. De overige 4 vliegtuigen waren privévliegtuigen die op weg waren naar het Spaanse vasteland of naar andere bestemmingen. 

Dit beeld van vrijdagmiddag is echter iets wat men vaker kan zien. Zo heeft de redactie gekeken naar Flightradar24 op het moment van schrijven van dit artikel (zondag 12 uur) waarbij wij 4 vluchten zagen, 1 commerciële vlucht (die niet van Mallorca afkomstig was) en 4 privévliegtuigen.

Bij Ibiza zagen wij twee vluchten, een van Air Europa en een van Ryanair terwijl er bij Menorca slechts een privévliegtuig te zien was.

KLIK HIER om de ebsite van Flightradar24 te bekijken en de vluchten op dat moment boven de Balearen eilanden.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.