Spanje-Magazine ESPANJE! bestaat tien jaar en dat moet gevierd worden

Spanje-Magazine ESPANJE! bestaat tien jaar en dat moet gevierd worden
Beeld: ESPANJE! (aangepast)

Spanje-Magazine ESPANJE! bestaat tien jaar en dat moet gevierd worden

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID – Veel Spanjefans zullen het gespecialiseerde Spanje-magazine ESPANJE! uiteraard al kennen maar wist je dat dit magazine alweer 10 jaar bestaat? ESPANJE! verschijnt vier keer per jaar en is verkrijgbaar in België en Nederland maar wil het lustrum graag met de lezers vieren.

Op 15 december viert het enige echte Spanje-magazine het tienjarige bestaan van ESPANJE! met de lezers en partners in Pathé Tuschinski in Amsterdam. En dat belooft een heel leuk feestje te worden!! Er is muziek, lekkere Spaanse wijn en je maakt kans op mooie prijzen. En als kers op de taart mag je ook nog als een van de eersten in Nederland naar Madres paralelas, de nieuwe film van Pedro Almodóvar met Penélope Cruz in de hoofdrol. De film gaat op 16 december in première in het hele land. 

De kaartverkoop is nog niet gestart, maar als je een mailtje stuurt naar madresparalelas@gmail.com dan laten we je meteen weten wanneer de kaartverkoop van start gaat. Als abonnee van ESPANJE! ben je er zo als eerste bij en kun je een goede plek bemachtigen, want in voorgaande jaren waren de ESPANJE!-voorpremières razendsnel uitverkocht. 

Mocht je niet bij het feestje aanwezig kunnen zijn dan kun je altijd voor slechts 20 euro de vier magazines die jaarlijks verschijnen thuisgestuurd krijgen. Eigenlijk zijn er drie mogelijkheden voor een abonnement: 19,95 euro (-25%) voor 4 magazines vanaf de eerstvolgende editie; 24,95 euro (-25%) voor 5 magazines vanaf de huidige editie; 37,50 euro (-30%) voor 8 magazines vanaf huidige of komende editie. Meer informatie is HIER te lezen. Je kunt daar ook meteen een abonnement afsluiten.

Via DEZE website kun je ook eerder verschenen losse nummers nabestellen voor 6,75 euro per editie … altijd leuk om te lezen tijdens de koude wintermaanden in Nederland of België of op een terras in het aangename Spanje. ESPANJE! … gefeliciteerd met jullie 10-jarige bestaan!

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.