Dit is de ‘sexiest man alive’ maar zijn er ook sexy mannen in Spanje? jazeker, zoals deze 13!

Dit is de ‘sexiest man alive’ maar zijn er ook sexy mannen? jazeker, zoals deze 13!
Beeld: AI-beeld / redactie

Dit is de ‘sexiest man alive’ maar zijn er ook sexy mannen in Spanje? jazeker, zoals deze 13!

De Amerikaanse acteur Patrick Dempsey, bekend van zijn rol als Derek ‘McDreamy’ Shepherd in Grey’s Anatomy, is door People Magazine uitgeroepen tot de meest sexy man ter wereld. De 57-jarige acteur was zelf verrast door de erkenning. “Ik had hier nooit aan gedacht, maar ik ben blij dat ik nog steeds een beetje sexy ben”, aldus Dempsey zelf.

Dempsey is de opvolger van Chris Evans, die de titel vorig jaar won. Andere beroemdheden die eerder de titel hebben gewonnen, zijn onder meer Brad Pitt, George Clooney, Johnny Depp en Hugh Jackman. De uitverkiezing van Dempsey tot meest sexy man ter wereld is een erkenning voor zijn talent als acteur en zijn charme. Hij is een geliefde figuur in Hollywood en heeft een groot aantal fans over de hele wereld.

Maar wij schrijven bij Spanjevandaag over Spanje en dus kijken wij naar de 13 meest sexy mannen op dit moment. Eens kijken of jij het daar mee eens bent.

1. Álex González is een Spaanse acteur die bekend is geworden door zijn rollen in films als “El Príncipe” en “3 caminos”. Hij is een knappe man met donker haar, bruine ogen en een gespierd lichaam. Hij staat bekend om zijn ruige charme en zijn gevoel voor humor.

2. Miguel Ángel Silvestre is een Spaanse acteur die bekend is geworden door zijn rol in de Netflix-serie “Sense8”. Hij is een knappe man met donker haar, blauwe ogen en een gespierd lichaam. Hij staat bekend om zijn charismatische persoonlijkheid en zijn charmante glimlach.

3. Mario Casas is een andere populaire Spaanse acteur. Hij is bekend geworden door zijn rollen in films als “Tres metros sobre el cielo” en “El barco”. Casas is een knappe man met donker haar, bruine ogen en een atletisch lichaam. Hij staat bekend om zijn intense acteerprestaties en zijn romantische uitstraling.

4. Jaime Lorente is een Spaanse acteur die bekend is geworden door zijn rol in de Netflix-serie “La casa de papel”. Hij is een knappe man met donker haar, bruine ogen en een gespierd lichaam. Hij staat bekend om zijn ruige charme en zijn mysterieuze persoonlijkheid.

5. Álvaro Morte is een Spaanse acteur die bekend is geworden door zijn rol in de Netflix-serie “La casa de papel”. Hij is een knappe man met donker haar, bruine ogen en een charismatische persoonlijkheid. Hij staat bekend om zijn intelligentie en zijn gevoel voor humor.

6. Paco León is een Spaanse acteur, regisseur en producent. Hij is bekend geworden door zijn rol in de televisieserie “Aída”. León is een knappe man met donker haar, bruine ogen en een charismatische persoonlijkheid. Hij staat bekend om zijn humor en zijn talent voor acteren.

7. Jon Kortajarena is een Spaans model en acteur. Hij is een van de succesvolste modellen ter wereld. Kortajarena is een knappe man met blond haar, blauwe ogen en een atletisch lichaam. Hij staat bekend om zijn charismatische persoonlijkheid en zijn elegante uitstraling.

8. Andrés Velencoso is een Spaans model en acteur. Hij is een van de succesvolste modellen ter wereld. Velencoso is een knappe man met donker haar, bruine ogen en een atletisch lichaam. Hij staat bekend om zijn mysterieuze uitstraling en zijn charismatische persoonlijkheid.

9. Rafael Nadal is een Spaanse tennisster. Hij is een 22-voudig grandslamkampioen. Nadal is een knappe man met donker haar, bruine ogen en een gespierd lichaam. Hij staat bekend om zijn ongelooflijke toewijding en zijn onverzettelijke geest.

10. Jesús Castro is bekend om zijn intense blauwe ogen en charismatische uitstraling. Jesús brak door met zijn rol in de film “El Niño”.

11. Maxi Iglesias is een hartendief met een boeiende glimlach, Maxi is vooral bekend van zijn rollen in Spaanse televisieseries zoals “Física o Química”.

12. Antonio Banderas is een gevestigde naam in Hollywood. Banderas staat bekend om zijn veelzijdig acteertalent en zijn charmante Andalusische accent.

13. Javier Bardem is een Oscarwinnende acteur met een indrukwekkende aanwezigheid op het scherm. Bardem staat bekend om zijn diepe, doordringende blik en sterke vertolkingen (en als echtgenoot van Penelope Cruz).

Ga naar de inhoud